- 18 Temmuz 2009
- 83.270
- 244.192
- 5.263
Lige de yetişmeyecek.Bunların aldığı Sait sakatmış. Henüz daha maça çıkmamış. İyi kitlemişler sanırım.
Saiss olsa bile stoper hatları çok kötü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lige de yetişmeyecek.Bunların aldığı Sait sakatmış. Henüz daha maça çıkmamış. İyi kitlemişler sanırım.
Ya artik gina geldi be kardes, aliyorlarsa alsinlar yada gidip baska futbolcu ile eksik olan bölgeyi kapatsinlar. Tabi florianin ölüsü taylandan iyidir ama fazla naz asik usandirir.Acilen Taylan'ın resmine bir bakıp kendine gel renkdaş.
Ben ne dedim sen ne dedin?bjknin kadrosu kötü anlamini nasil cikardin soylediklerimden,onu hic anlamadim.maci izliyorum ve wolverhampton kimle cikmis sahaya onu söyledim.bjknin ilk 11i kaliteli ve lig icin gayet yeterli.soylediklerim bunu silmiyo kardesim.haluk ve gokhan dinc takdir edersinki bir sürü masal anlatip,arada bir iki kez dogruyu söyleyen herifler.kendilerinden haz etmiyorum ama sergio,dubois ve seferovici bilmeleri bende bi guven yaratmiski inanmisim.herkes inandi zaten o an.bunlardan nasil bi kimlik catismasi yarattin,onu da anlamadim.iyi forumlar
Stoperde Necip çok kötü oynuyor. Bir de sol stoper oynatıyorlar. Taraftarı olsam canım sıkılırdı. İstanbulspor'dan aldıkları çocuk iyi çıkmazsa sağlam çökecekler. İyi çıksa da çok bir şey olmaz gerçi, orta stoperde Welington falan oynuyor.Lige de yetişmeyecek.
Saiss olsa bile stoper hatları çok kötü.
Kaşına gözüne gelmek istemiyor zaten senden 1.5 milyon euro alacak diye gelmek istiyor.Trt spor da evanderin maaşı 500 000 euro dedi.
Oguzhan akgun forvet abi,potansiyelliydi de olmamisti.fena oynamadi hazirlik maclarindaSol bekteki Oğuzhan altyapıdan mı Sergen? 10 dk olmadı açalı ama iyi duruyor.
Bizdekilerin su an hepsi rezerv abiWolves ertesi gün de hazırlık maçı yapacakmış. Millet rezerv oyuncularına ayrı maç yaptırıyor. Biz rezerv oyuncularla anca sahaya çıkabiliyoruz hazırlık dönemlerinde.
Bu adanin hic bir geliri oluyormu acaba bize yoksa birde üstüne cepten para mi gidiyor?başlık ada nöbeti olmalı![]()
![]()
SaissStoperde Necip çok kötü oynuyor. Bir de sol stoper oynatıyorlar. Taraftarı olsam canım sıkılırdı. İstanbulspor'dan aldıkları çocuk iyi çıkmazsa sağlam çökecekler. İyi çıksa da çok bir şey olmaz gerçi, orta stoperde Welington falan oynuyor.
Takım dediğin böyle olurwolvesde dripling yeteneğine haiz topçu sayısı 54 falan. herkes yardırıyor.
Bizdekilerin su an hepsi rezerv abi