Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
And olsun Hariti belhandanin yalnizligina terk etmeyecegiz. Bu saatten sonra karsi saflardayiz ustat
zaten öyleydik sami...
punch.gif

2.7 milyon yıllık maaş mı ? Soyulduk.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben evanderi daha çok beğendim - daha takım oyuncusu duruyor. Bu adam daha kişisel beceri odaklı gibi.

istanbulda bide 2 3 eskortla basılırsa tam olur.

sakatlanmış olması kötü tabi evanderin ama .
Harit aile kurduktan sonra mental olarak toparlanmış diyenler vardı. Çok yetenekli olduğunu da düşünüyorum lakin 2.7 maaş bağlamam.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

8 olarak evander düşünülüyor galiba. 10 harit. Aslında iyi olur 2 teknik oyuncu. İyi de bir 6 numara iyi olur

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rengim harit + evander üstüne 6 numarada gelirse merkezde biri kesik yiyecek. oliverayla birlikte 4 ortasaha çıkarsak kanatlar kesik yiyecek.

yani ikisini de alırsak 6 olmaz.

Harit aile kurduktan sonra mental olarak toparlanmış diyenler vardı. Çok yetenekli olduğunu da düşünüyorum lakin 2.7 maaş bağlamam.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o kısmı işin geyiği yav

bana çok kişisel beceri odaklı geldi - evander daha önü sağı soluyla beraber oynuyor gibi geldi bana.

2.7 M maaş saçmlaık - Sergio için kısmen anlarım tecrübeli adam sonuçta kağıt üstünde.

Harit gelirse muhteşem topçudur gelmezse rezil topçudur. Başka lafım yok.

Ulan Harit'e bir, size iki... Akşam akşam canımızı sıktılar. Haberin kolpa çıkmasını ümit ediyorummm

bunlarda boş beleş acıklamalar
gecen sene adam gibi ortasaha olsaydı taylan ve berkan yerine düzgün oyuncular olsaydı
barcelonayı kesinlikle elerdik
devamında Frankurt ve rangersi da gecmek belki %100 değildi ama ihtimal yüksekti
e alsana UEFA kupası hani makas
gecin bu işleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt