- 18 Mayıs 2011
- 24.047
- 13.240
- 1.998
Sergio kaç olacak peki?8 olarak evander düşünülüyor galiba. 10 harit. Aslında iyi olur 2 teknik oyuncu. İyi de bir 6 numara iyi olur
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergio kaç olacak peki?8 olarak evander düşünülüyor galiba. 10 harit. Aslında iyi olur 2 teknik oyuncu. İyi de bir 6 numara iyi olur
Derdimiz bu olsun. Gelsinler deSergio kaç olacak peki?
Amiri kanat oynuyor mu ki
Kim defans yapacak renkdasO da oynar renktaş. Taylan, cica, Berkan VS yerine derdimiz o olsun
sahada hepsi ustuste binmez mi? aynı topa koşan 4 kişi gorebiliriz.Nie renkfield
Ben dedim de geldi hepsi, gelmezler zaten bir aradaKim defans yapacak renkdas
zaten öyleydik sami...And olsun Hariti belhandanin yalnizligina terk etmeyecegiz. Bu saatten sonra karsi saflardayiz ustat
Harit aile kurduktan sonra mental olarak toparlanmış diyenler vardı. Çok yetenekli olduğunu da düşünüyorum lakin 2.7 maaş bağlamam.ben evanderi daha çok beğendim - daha takım oyuncusu duruyor. Bu adam daha kişisel beceri odaklı gibi.
istanbulda bide 2 3 eskortla basılırsa tam olur.
sakatlanmış olması kötü tabi evanderin ama .
rengim harit + evander üstüne 6 numarada gelirse merkezde biri kesik yiyecek. oliverayla birlikte 4 ortasaha çıkarsak kanatlar kesik yiyecek.8 olarak evander düşünülüyor galiba. 10 harit. Aslında iyi olur 2 teknik oyuncu. İyi de bir 6 numara iyi olur
o kısmı işin geyiği yavHarit aile kurduktan sonra mental olarak toparlanmış diyenler vardı. Çok yetenekli olduğunu da düşünüyorum lakin 2.7 maaş bağlamam.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O zaman da Olmaz tabiirengim harit + evander üstüne 6 numarada gelirse merkezde biri kesik yiyecek. oliverayla birlikte 4 ortasaha çıkarsak kanatlar kesik yiyecek.
yani ikisini de alırsak 6 olmaz.
Fanatike inanan burdan kovulmaliaanholta verimsiz diyip cica öven biri hoca falan olamaz hemen yaka paça kovulmalı