Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.526
- 73.502
- 5.188
HARİİTTTT
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesele sözde anlasip anlasip bekletmek. Sezon basindan beri fernando, umut, simdi harit, kismen grilis. Anlasip bitiremiyoruz. Ya bekletiyoz ya daha iyisini kovaliyoruz SÖZDEhangimiz aynı anda birden fazla flört yapmadık![]()
elbette ustadSpor gecesi olacak mı? @Emre Zeytinli
Bi kere aynı bölgenin adamı bile değillerNadiem Amiri grilişten daha iyi bence.
bence bekletiyorlar ama görüşme duyulduğu zamanda diğer kulüpler devreye giriyor..burada yönetimin acemiliği var.Mesele sözde anlasip anlasip bekletmek. Sezon basindan beri fernando, umut, simdi harit, kismen grilis. Anlasip bitiremiyoruz. Ya bekletiyoz ya daha iyisini kovaliyoruz SÖZDE
bence bekletiyorlar ama görüşme duyulduğu zamanda diğer kulüpler devreye giriyor..burada yönetimin acemiliği var.Mesele sözde anlasip anlasip bekletmek. Sezon basindan beri fernando, umut, simdi harit, kismen grilis. Anlasip bitiremiyoruz. Ya bekletiyoz ya daha iyisini kovaliyoruz SÖZDE
onun yerine bakılıyor diye okudum. Nadiem Amiri hangi mevkide oynuyor?Bi kere aynı bölgenin adamı bile değiller
siz yayın yapınca transfer yatıyo yaDOLDUR BOŞŞŞŞAALT
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok hocam sana herhangi bir eleştiride bulunmak için söylemedim. Cidden burası için tutacak adam değil benceSen benim mesajların sadece almak istediğin kadarını okuyosun heralde. Forumda en azılı Harit düşmanı benim neredeyse baştan beri Amiri gelsin Harit futbolcu bile değil diyorum ama yetenek olarak Harit büyük yetenektir sen sadece Marsilya maçlarında izlediğin için Hariti öyle demen normaldir
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi