Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DOLDUR BOŞŞŞŞAALT

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hariti istemeyenler neden istemiyor ( kafa yapisi haric, Om de pek problem cikmamisj

Mesele sözde anlasip anlasip bekletmek. Sezon basindan beri fernando, umut, simdi harit, kismen grilis. Anlasip bitiremiyoruz. Ya bekletiyoz ya daha iyisini kovaliyoruz SÖZDE
bence bekletiyorlar ama görüşme duyulduğu zamanda diğer kulüpler devreye giriyor..burada yönetimin acemiliği var.

6 numara da Taylan ve berkandan umutlu herhalde hoca. Gueye sonrası net 6 numara gelmedi gündeme. Grilish de tam 6 değil. Şu an da hiç top kesici bir adam yok haberlerde, çok ilginç.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesele sözde anlasip anlasip bekletmek. Sezon basindan beri fernando, umut, simdi harit, kismen grilis. Anlasip bitiremiyoruz. Ya bekletiyoz ya daha iyisini kovaliyoruz SÖZDE
bence bekletiyorlar ama görüşme duyulduğu zamanda diğer kulüpler devreye giriyor..burada yönetimin acemiliği var.
Bi kere aynı bölgenin adamı bile değiller
onun yerine bakılıyor diye okudum. Nadiem Amiri hangi mevkide oynuyor?

Dalga mi geciyorlar, yillik 2,7 Milyon ne demek.

Bu kadar para verecegimiz adam Seferovic, Oliveira gibi kariyerli adamlar olmali en azindan.

Yine zorla arap düsmani yapacaklar insani.

Okan hoca keremi ortaya forvetin yanına çekmeye çalışıyor bence.

Hazırlık maçında yaptı, idmanlarda da deniyormuş

Yunus... Griliç... Sergio... Harit
............ Sefer..... Kerem........

Böyle bişi de görebiliriz lig başlayınca

Harit'ten Sivas deplasmanında performans mı bekleyeceğiz? Maç seçer o.

Bugün 2-3 hayırlı olsun mesajı okuruz, malum yarın maç var. Maçtan sonra yavaş yavaş olumsuz haberler patlar

Bu çocuk Fransa alt yapı milli takımlarında oynamış mı?

Sen benim mesajların sadece almak istediğin kadarını okuyosun heralde. Forumda en azılı Harit düşmanı benim neredeyse baştan beri Amiri gelsin Harit futbolcu bile değil diyorum ama yetenek olarak Harit büyük yetenektir sen sadece Marsilya maçlarında izlediğin için Hariti öyle demen normaldir

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok hocam sana herhangi bir eleştiride bulunmak için söylemedim. Cidden burası için tutacak adam değil bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt