Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan bu sezon forveti ortasahası olmayan takımda 4 gol 5 asist yapmış çöp

Ama Harit Marsilya’da Payetlerle , Cengizlerle , Gouendizilerle , o forvetleri vardı Afrikalı Dieng galiba ismi o kadar kaliteli adamlarla sadece 5 gol 4 asistle bitirmiş ve ligin üstünde yetenekli öyle mi?

HY : Yanlias anlasilma olmus , dun degil daha oncesinde gorustu okan hoca girilishle

Tamam da Emre Kılınç daha kendisinden olmayacağını daha ne kadar gösterecek. Niye bu kadar kredi veriyoruz kendisine?

Emre Kılınç
Oğulcan Çağlayan
Barış Alper Yılmaz
Ömer Bayram
Aytaç Kara
Emre Taşdemir
Jesse Sekidika

Bunlar zaman kaybı. Bir tek Barış kiraya verilip bir dönüş beklenebilir.
Tamamına katılıyorum, hele emre kılınç.. belirgin bir vasfın yok, çalım, çabukluk, adam geçme,şut, top saklama hiçbiri yok. tek yapman gereken ekstra çalışıp güçlü olmak. O da yok. O zaman neden bu ısrar? Vasatlığa razı olmamak gerek

HY: "İşin içerisinde baba maba yok, Galatasaray yönetimi verdiği sözü tutmadı Grillitsch konusunda. Vakti gelince hepsini konuşacağız."

Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City’nin Süper Lig’den son transferi: Benjamin Tetteh
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Süper Lig'in yıldız isimlerini transfer etmeye devam ediyor. İngiliz kulübünün son transferi, Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran Benjamin Tetteh oldu.

Harit world class bir yetenek.

Böyle oyunculara özel ilgi gerekir.

Alıcaksın karşısına konuşacaksın, 2018'de Avrupa'nın en potansiyelli 10 gencinde biriyken şimdi diptesin diyeceksin. Oyuncuya hedef vereceksin, PARAYLA hedef olmaz.

Ayağa kaldıracaksın oyuncuyu.

Hedef veremediğin oyuncudan verim alamazsın, seni basamak olarak mı kullanması gerekiyor, kullandıracaksın, motive edeceksinki senin için savaşsın, düştüğü yerden kalksın.

Bunu veremiyorsak boşuna masrafa girmeye gerek yok.

HY: "Bazı şeyler her yerde söylenmez. Zamanı gelince anlatacağım ama sadece şunu söylüyorum, taraftar Erden Timur'a sahip çıksın."

Tamam da Emre Kılınç daha kendisinden olmayacağını daha ne kadar gösterecek. Niye bu kadar kredi veriyoruz kendisine?

Emre Kılınç
Oğulcan Çağlayan
Barış Alper Yılmaz
Ömer Bayram
Aytaç Kara
Emre Taşdemir
Jesse Sekidika

Bunlar zaman kaybı. Bir tek Barış kiraya verilip bir dönüş beklenebilir.
Barış'a daha geçen sezon yatırım yaptık. Doğru muydu tartışılır lakin tek kalemde silinmemeli. Diğerlerine katılıyorum, Kılınç hariç. Ona gelirsek:
Bizde oynadığı her üç doksan dakikalık periyotta skora etki etmiş. Toplam 330 maça çıkmış, tecrübeli bir oyuncu. Maliyeti uygun, üç mevkide oynayabilen, yedek kalmayı sorun etmeyen ve ne vereceği belli olan biri. Takımdaki onca eksik ve sorun varken, daha iyi bir alternatifin de geleceğine dair inancım yoksa neden "acilen" gitmesini isteyeyim ki? Kendisi gitmek isterse, olur. Ya da daha iyi ve gelecek vaadeden bir alternatifi gelirse, yine olur. Kalburüstü bir alternatifi neden yaka paça göndermek isteyeyim, onu anlamadım.

Bu tarz adamların skora katkısı var,oyuna yok.İkincisi de yardımcı forvet tipinde bir oyuncu.Buyuk takımlarda çift forvet oynayan takım yok gibi.FB bu yıl sistemi değişiyor, çift forvet oynayacaklar,o yüzden onay vermiş olabilir Jesus.Bizde iş yapamazdi, aynı profilde Emre Akbaba da var, muhtemelen o da fazla süre alamayacak ancak FB 'nin yeni sisteminde skora katkı verir.Sonuclar gelmezse sahada kosmuyor deyip yuhalanir.Bize ise 8-10 numara profilinde oyuncu gerekiyor.Pedro'nun ismi çıktıktan sonra bize gelmesini istemeyen birkaç kişiden biriydim, zamanın beni haklı çıkaracağını düşünüyorum.
harit iş yapar mı bizde?

Fb Gustavo Henrique transferini bitirmis. Bonservisi icin Flamengo’ya 2.8 milyon euro odeyecekler. Agir bir oyuncuymus. Min-Jae’den cok farkli bir profil. Ilginc bir tercih.

Profiline bakmıyorlar ki, Portekizce bilmesi yeterli bir referansmış Jesus için. Başarısız olur da kısa sürede giderse garip bir enkaz bırakmış olacak arkasında.

ikinci kez masaya oturmuşuz,imzalayın artık yav.verin istedklerini.nedir bu rezillik kaç gündür

HY: "Erden Timur ile uğraşan genel kurul üyeleri var, yönetimin de bundan haberi var."
GD: "Ben neler biliyorum da, neyse."

yav bunlar bugün görüştüğünü nereden biliyor da kimse bilmiyor. madem görüştüler sonuç ne?

Harit world class bir yetenek.

Böyle oyunculara özel ilgi gerekir.

Alıcaksın karşısına konuşacaksın, 2018'de Avrupa'nın en potansiyelli 10 gencinde biriyken şimdi diptesin diyeceksin. Oyuncuya hedef vereceksin, PARAYLA hedef olmaz.

Ayağa kaldıracaksın oyuncuyu.

Hedef veremediğin oyuncudan verim alamazsın, seni basamak olarak mı kullanması gerekiyor, kullandıracaksın, motive edeceksinki senin için savaşsın, düştüğü yerden kalksın.

Bunu veremiyorsak boşuna masrafa girmeye gerek yok.
Hocam saygı duymakla beraber Lincoln , Sneijder gibi adamlar world class yetenek.

Harit Belhanda kadar dahil yetenek değil ya

Morutan bu sezon forveti ortasahası olmayan takımda 4 gol 5 asist yapmış çöp

Ama Harit Marsilya’da Payetlerle , Cengizlerle , Gouendizilerle , o forvetleri vardı Afrikalı Dieng galiba ismi o kadar kaliteli adamlarla sadece 5 gol 4 asistle bitirmiş ve ligin üstünde yetenekli öyle mi?
Çok ilginç, morutanda cicaldauda harit kadar skora etki etmiş, tabi ligler farklı ama skora etkisi bu kadar az bir adam olması sıkıntı

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt