Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harit gelirse çok katkı sağlayacakmış gibi hissediyorum bu ligde Harit'ten daha yetenekli pek oyuncu yok. Morutan ve Cicaldau ile kıyaslanmayacak seviyede kariyerli bir oyuncu bence 4-5 Milyon € bonservis ile alınabilecek bir risk. Evander gibi üst seviye liglerde oynamamış bir oyuncudan ziyade Harit'in tercih edilmesi daha makul geliyor bana.

Morutan bu sezon forveti ortasahası olmayan takımda 4 gol 5 asist yapmış çöp

Ama Harit Marsilya’da Payetlerle , Cengizlerle , Gouendizilerle , o forvetleri vardı Afrikalı Dieng galiba ismi o kadar kaliteli adamlarla sadece 5 gol 4 asistle bitirmiş ve ligin üstünde yetenekli öyle mi?
Istatistikler cok yaniltici olabilir. Morutan o istatistikleri yapti da takima ne katkisi oldu? Ilk bese mi soktu? Morutan’dan ben de umutluydum ancak olmayacak gibi.

Harit gelirse çok katkı sağlayacakmış gibi hissediyorum bu ligde Harit'ten daha yetenekli pek oyuncu yok. Morutan ve Cicaldau ile kıyaslanmayacak seviyede kariyerli bir oyuncu bence 4-5 Milyon € bonservis ile alınabilecek bir risk.
Kral yapma adamın gittiği en büyük takım Marsilya.

belhanda ile hariti karşılaştırmakta ne bilim? çok çaba gerektirir..

Hocam saygı duymakla beraber Lincoln , Sneijder gibi adamlar world class yetenek.

Harit Belhanda kadar dahil yetenek değil ya
Harit de world class bir yetenek. Bunu şunla ölçersin, her seviyedeki maça koyduğunda oyuncu yaptığı işleri yapabilir mi yapamaz mı, Harit yapar.

Lincoln de öyleydi ama hiç o seviyelerin topçusu olamadı.

Sneijder'in farkı fundamental yönüydü, çok zeki bir adamdı, bu başka bir seviyeyi temsil ediyor world class olmaktan ziyade.

Ne Harit ne de Lincoln'de bu yok.

Neden büyük bütçeyi 10 numaraya ayırdıklarını anlamıyorum. Biz melo sonrası sneijder le bile şampiyon olamadık ama 6 numarada fernando varken belhandaya rağmen şampiyon olduk. Asıl paranın harcanacağı yer 6 no olmalı

Istatistikler cok yaniltici olabilir. Morutan o istatistikleri yapti da takima ne katkisi oldu? Ilk bese mi soktu? Morutan’dan ben de umutluydum ancak olmayacak gibi.
Kral 45 dakika rakibi hapsettiğin maçta oyundan alınıp 3 maç kaybettikten sonra 80.dakika oyuna girince ne yapabiliyorsun?

Güvenç Kurtar "Jorge Jesus'a verilen imkanlar bana verilse Fenerbahçe'yi Avrupa şampiyonu yaparım. Sana bir tane araba veriyorlar. Formula 1 yarışlarında. Sen de onunla yarışıyorsun. Bize veriyorlardı Murat 124. Öbürleriyle yarışıyorsun. Farlar çalışmıyor. Silecekler çalışmıyor. Lastikler kabak. Benzin yok. Hadi yarış bununla. Sana iyi bir araba verirler. Arabayı devirmezsen şampiyon olursun. İyi bir araba lazım. Sen de iyi şoför olacaksın. Bizim zamanımızda transfer yapamıyorduk."
Bütün yerlileri doldururdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt