Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.471
- 26.247
- 1.983
Boyu 1.96Skills videosuna baktım, kafa toplarında iyi gibi. Fener'in duran toptan gol atma geleneğini devam ettirebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boyu 1.96Skills videosuna baktım, kafa toplarında iyi gibi. Fener'in duran toptan gol atma geleneğini devam ettirebilir.
herhalde anlaşırız artık.2 güne acıklanmasını beklmek gerekyav bunlar bugün görüştüğünü nereden biliyor da kimse bilmiyor. madem görüştüler sonuç ne?
Hocam saygı duymakla beraber Lincoln , Sneijder gibi adamlar world class yetenek.
Harit Belhanda kadar dahil yetenek değil ya
Yedek değil zaten Marcao’nun yerine her türlü oynardı hem de sağ beki de yedeklerdi fakat 2,5 milyon istiyorsa eğer çüş diyorum.yedek oyuncu için 2.5 milyon euro maaş vermek istememiş bizimkiler doğal olarak
Yani ligin ikinci yarısında doğru düzgün maçı yok. Forveti Payet , Dieng hatta Milik kanatı Cengiz olan takımda Taylan’da Harit kadar istatistik yapardı.Çok ilginç, morutanda cicaldauda harit kadar skora etki etmiş, tabi ligler farklı ama skora etkisi bu kadar az bir adam olması sıkıntı
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Istatistikler cok yaniltici olabilir. Morutan o istatistikleri yapti da takima ne katkisi oldu? Ilk bese mi soktu? Morutan’dan ben de umutluydum ancak olmayacak gibi.Morutan bu sezon forveti ortasahası olmayan takımda 4 gol 5 asist yapmış çöp
Ama Harit Marsilya’da Payetlerle , Cengizlerle , Gouendizilerle , o forvetleri vardı Afrikalı Dieng galiba ismi o kadar kaliteli adamlarla sadece 5 gol 4 asistle bitirmiş ve ligin üstünde yetenekli öyle mi?
Kral yapma adamın gittiği en büyük takım Marsilya.Harit gelirse çok katkı sağlayacakmış gibi hissediyorum bu ligde Harit'ten daha yetenekli pek oyuncu yok. Morutan ve Cicaldau ile kıyaslanmayacak seviyede kariyerli bir oyuncu bence 4-5 Milyon € bonservis ile alınabilecek bir risk.
Kalite olarak zaten hiçbir şekilde değil. Adamın hayatta hiçbir başarısı yok gittiği takımlarda.yeteneği kastediyor kaliteyi değil
Yedek değil zaten Marcao’nun yerine her türlü oynardı hem de sağ beki de yedeklerdi fakat 2,5 milyon istiyorsa eğer çüş diyorum.
Harit de world class bir yetenek. Bunu şunla ölçersin, her seviyedeki maça koyduğunda oyuncu yaptığı işleri yapabilir mi yapamaz mı, Harit yapar.Hocam saygı duymakla beraber Lincoln , Sneijder gibi adamlar world class yetenek.
Harit Belhanda kadar dahil yetenek değil ya
Berkan geldiginde forumun 99% bayram ediyodu o yüzden haritin gelmesini cok istiyorumBize Messi gelse 35 yaşında falan der kulp takarsiniz o sebeple çok önemsemiyorum. Harit'i kimse istemiyorsa hemen gelsin
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kral 45 dakika rakibi hapsettiğin maçta oyundan alınıp 3 maç kaybettikten sonra 80.dakika oyuna girince ne yapabiliyorsun?Istatistikler cok yaniltici olabilir. Morutan o istatistikleri yapti da takima ne katkisi oldu? Ilk bese mi soktu? Morutan’dan ben de umutluydum ancak olmayacak gibi.
Bütün yerlileri doldururdu.Güvenç Kurtar "Jorge Jesus'a verilen imkanlar bana verilse Fenerbahçe'yi Avrupa şampiyonu yaparım. Sana bir tane araba veriyorlar. Formula 1 yarışlarında. Sen de onunla yarışıyorsun. Bize veriyorlardı Murat 124. Öbürleriyle yarışıyorsun. Farlar çalışmıyor. Silecekler çalışmıyor. Lastikler kabak. Benzin yok. Hadi yarış bununla. Sana iyi bir araba verirler. Arabayı devirmezsen şampiyon olursun. İyi bir araba lazım. Sen de iyi şoför olacaksın. Bizim zamanımızda transfer yapamıyorduk."
Kötü futbolcu oldugu icin kademe anlayisi sifirBu arada Denayer’i neden almadık biz? Luyindama’yı şutlayıp çekmemiz gerekiyordu hemen