- 2 Temmuz 2011
- 132.885
- 55.701
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer olmasi için aynı tarifeyi yapman lazim
hariti istemeyen rdaşlarımız adına ban rafa kaldırıldı saminin payınaTransfer olmasi için aynı tarifeyi yapman lazim
Bir de bahsettiğin Trabzon ve Fener maçlarında Arda kadroda yoktu, sakattı. Gerçi fener maçında sonlara doğru oyuna girmişti ama tam düzelmemişti. Bizdeki en iyi sezonuydu belki de totalde 50 maça yakın oynadı 10+ gol 20+ asisti vardı o yıl.Bir de herif gelmiş 2010 sezonunu örnek veriyor sen kundakta bebektin lan ben o sezonu statta izledim.
Şampiyonluğu verme sebebimiz üst üste Eskişehir TS ve Fener maçlarıydı, 5 puan fark koymuştuk, ilk iki maçı aptal defans hatalarından ki birini Emre Güngör vermişti. Fener maçında da Gio altı pastan atamayıp Selçuk aptalca bir gol atmıştı.
Orayı dönemeyince takım çöktü, Jo sakatlandı forvetsiz kaldık.
gerçek mi bu ohhzabahlar olmassınnnnnn
Ekli dosyayı görüntüle 169725
Arda'nin sakatligi 2011 baharinda degil miydi? Arenadaki ilk macBir de bahsettiğin Trabzon ve Fener maçlarında Arda kadroda yoktu, sakattı. Gerçi fener maçında sonlara doğru oyuna girmişti ama tam düzelmemişti. Bizdeki en iyi sezonuydu belki de totalde 50 maça yakın oynadı 10+ gol 20+ asisti vardı o yıl.
Bence onun sakatlığıyla verdik şampiyonluğu, çok kritik dönemeçti.
Edit: Bir de Sivas beraberliği var yine kadroda olmadığı, o maçtan sonra tamamen koptuk zaten.
Öyle düşünen yoktur sanırmGenel de her transfer için bu yorumlar yapılıyor. Düşüncemiz futbolcu Avrupa’da 3’e oynarken 1.2 milyona filan gelsin burada oynasın. Gelmez de oynamazda.
Sonrası da zaten rezaletti Arda santrafor oynadı bazı maçlarda falan.Bir de bahsettiğin Trabzon ve Fener maçlarında Arda kadroda yoktu, sakattı. Gerçi fener maçında sonlara doğru oyuna girmişti ama tam düzelmemişti. Bizdeki en iyi sezonuydu belki de totalde 50 maça yakın oynadı 10+ gol 20+ asisti vardı o yıl.
Bence onun sakatlığıyla verdik şampiyonluğu, çok kritik dönemeçti.
Edit: Bir de Sivas beraberliği var yine kadroda olmadığı, o maçtan sonra tamamen koptuk zaten.
Açıkçası ismi geçenler arasında ilk başta Joao Pedro'yu istiyordum çünkü skorer olarak katkısı net görünüyordu fakat Okan hocanın sistemine ve Yunus-Kerem ikilisine pek uymuyordu. Şu anda yoğunlaşılan Harit ve Evander arasından tercih olarak Harit diyorum. Harit skorer değil ama farklı yönlerden bunu telafi edebilecek bir isim ve üst seviyede oynama tecrübesi var. Okan hoca 4-3-3'e yakın bir oyun anlayışı ile oynuyor tam olarak saf bir 10 numara kullanmaktan ziyade biraz daha merkez orta saha özellikli ve topla kat edebilen bir isim istiyor olabilir. Evander de bu profile uygun tıpkı Harit gibi. Harit 4-3-3'ün merkezinde sol içte çok iyi oynar hatta kanatlarda da oynar. Skor yönüyle ilgili yoruma katılıyorum ve bu zaten bir risk ama bu oyuncu skor dışında burada ciddi fark yaratabilir.Hocam bu mantıkla Mevlüt Erdinç’te senelerce bu liglerde forma giydi istatistikte yaptı. Ama asla bizim seviyede bir adam değildi.Bu adama kur on sekizken 5M bonservis verip sene başına 2.3 en az konuşuluyor.
Takımın skor eksiği var çünkü en iyi oynadığı maçta bile skora gidemediği için puan kaybetti defalarca.
Bunun için on numaraya kariyerinde 18 gol 27 asist yapabilmiş bir adama para gömmek mantıklı mı
Bu bahsettiğim süreçte aralıklarla 4-5 maçta oynayamadı çok uzun değildi o sakatlık ama kritik bir yerdeydi ve neredeyse hepsini kaybettik o maçların. 2011'de full sakattı diyebiliriz.Arda'nin sakatligi 2011 baharinda degil miydi? Arenadaki ilk mac