- 1 Mayıs 2018
- 53.184
- 43.583
- 3.298
Okan Koc suan agliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallama penaltı vermişlerdi Canerin pozisyona. O atletico kupayı almistiSonrası da zaten rezaletti Arda santrafor oynadı bazı maçlarda falan.
O sezon şampiyonluğu elimize alıp verdik resmen, saçma bir süreçti.
Avrupa'da da iyidik, santraforsuz Atletico'yu eliyorduk az kalsın.
Çöp City yapsınlar adını benceAcun Ilıcalı’nın takımı Hull City’nin Süper Lig’den son transferi: Benjamin Tetteh
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Süper Lig'in yıldız isimlerini transfer etmeye devam ediyor. İngiliz kulübünün son transferi, Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran Benjamin Tetteh oldu.
O zaman adam almaya gerek yok. Emre akbaba 166 maçta 41 gol 27 asistle oynuyor o bölgede.Hocam bu mantıkla Mevlüt Erdinç’te senelerce bu liglerde forma giydi istatistikte yaptı. Ama asla bizim seviyede bir adam değildi.Bu adama kur on sekizken 5M bonservis verip sene başına 2.3 en az konuşuluyor.
Takımın skor eksiği var çünkü en iyi oynadığı maçta bile skora gidemediği için puan kaybetti defalarca.
Bunun için on numaraya kariyerinde 18 gol 27 asist yapabilmiş bir adama para gömmek mantıklı mı
verilmeyen bir penaltı vardı diye hatırlıyorum evdeki maçtaSallama penaltı vermişlerdi Canerin pozisyona. O atletico kupayı almisti
Hafızalarınıza hayran kaldım. Niye bu kadar bilgiyi tutuyorsunuz kiverilmeyen bir penaltı vardı diye hatırlıyorum evdeki maçta
Senin bahsettigin Jo ve Santos'un oynadigi, Selcuk'tan gol yedigimiz mac mi? Hayal meyal hatirliyorumBu bahsettiğim süreçte aralıklarla 4-5 maçta oynayamadı çok uzun değildi o sakatlık ama kritik bir yerdeydi ve neredeyse hepsini kaybettik o maçların. 2011'de full sakattı diyebiliriz.
Bize penalti calinmamisti o pozisyonda net elle oynama vardiSallama penaltı vermişlerdi Canerin pozisyona. O atletico kupayı almisti
bazı anlar film karesi gibi kazınıyor hafızaya üstat. benden çok daha fazla detay hatırlayanlar vardır muhtemelen.Hafızalarınıza hayran kaldım. Niye bu kadar bilgiyi tutuyorsunuz ki![]()
Survivor tayfanın ödül olarak Hull maçına gittiği, futbolcuların adaya filan geldiği cıvık görüntüler gözümün önüne geliyor önümüzdeki sene. Yazık Hull City taraftarına.Acun Ilıcalı’nın takımı Hull City’nin Süper Lig’den son transferi: Benjamin Tetteh
Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Süper Lig'in yıldız isimlerini transfer etmeye devam ediyor. İngiliz kulübünün son transferi, Yeni Malatyaspor ile yollarını ayıran Benjamin Tetteh oldu.