- 16 Haziran 2010
- 191.856
- 134.986
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis kusura bakma ama koca videoda attığı çalımları izlemekten ben sıkıldım. Gereksiz zorlayan ve kendine oynayan bir tip bana kalırsa. Hele bide tansiyonu olan maçlarda takımı eksik bırakır. Tipik gevşek Afrikalı imajı var. Takımı motivasyon olarak ciddi düşürecek tip. İş yapmaz demiyorum ama en az 10 tane asist yemiş çalım atacağım diye. Böyle adama bence ihtiyaç yokKardeşimiz futbolu beyni ile oynuyor gördüğüm kadarıyla. İlk defa izledim. Top ayağına gelmeden önce, ne yapacağına ve nasıl yapacağına karar verebiliyor. Emre Mor gibi diyenler olmuştu sanırım topu ayağında tutma konusunda. Biraz andırsa da alakası yok bence. Kafasındaki hedefe gitmek için çalım atıyor adam. Keyif aldığı veya çalım atabildiğini herkese göstermek için değil. Sahayı görüşü de iyi. En son Sneijder videodaki gibi uzun ara paslar atabiliyordu. Ceza sahası çevresinde çok fazla duran top şansı kazandırabilir. Öte tarafta topu kaybederse de çok fazla kontra yedirebilir. Kendine güveni ve risk alma iştahı yüksek gibi.
Rakip oyunculara çok fazla sarı-kırmızı kart aldırır bu ligde. Geçiş oyununda Kerem ve Yunus'un daha öldürücü olmasına da baya etki eder. Asist pası anlamında ligin lideri de olabilir. Oyun içerisinde küstürülmezse tabi. Böyle oyuncular kendi gözlemlerime göre 2 kere 3 kere 4 kere pas pozisyonu almak için enerjisini çok harcar, alamazsa da "başlarım veremediğiniz pasa" moduna alır kendini, küser oyuna. Beyni ile oynadığı için katlanamaz yeteneksiz topçuların etrafında olmasına. Sneijder'de yaşadık bunu. Adam bi noktaya kadar pas alabilmek için yırtınıyor sonra da alamayınca hem enerjisi bitiyor, hem de bakıyor bunlardan olmayacak boşluyordu oyunu. Beli dönmüyor muhabbeti de o ara çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsaö. Neyse konu da Sneijder değil de işte benzerlikler gördüm işin açığı.
Sadece videoya göre izlenimlerim olumlu oldu. Ancak izleyenler mutlaka vardır. Defansif anlamda bu tip oyunculardan da çok şey beklememek gerek. Doğru pozisyon alıp pozisyonunu korumayı becersin yeter. Adam kovalayıp sert müdahale ile top çalacak bir yapısı bence yok. Özel hayatı, kişiliğini de bilemiyorum tabi. Takım organizasyonu iyi olursa skora baya etki edebilir gibi duruyor.
Dün griliç kardeşimizi gömmüştüm sanırım. Evander'i de gömmüştüm. Bunu gömemedim renktaşlarımızın aksine. Umarım olur.
Hürriyet + Spor srena özel diye bana ank haberi gibi geldi
ANK imzasi yok haberde. Ertan Ali Uyar yazmis Spor Arena'dan.Hürriyet + Spor srena özel diye bana ank haberi gibi geldi
Hay su evanderi
Afiyet olsun. Bol bol et olsunciğer dürüm gömüyoruz arkadaşlarla
Linderoth gibi birimiYa 6 ya isveç norveç danimarka dan nelson tarzı biri olsun
4-5m çekerler bence o kadar da değil.1 2 milyon mu. Nerdeyse ustune para verecek scjalke herhalde bunlara kalsa
Reis kusura bakma ama koca videoda attığı çalımları izlemekten ben sıkıldım. Gereksiz zorlayan ve kendine oynayan bir tip bana kalırsa. Hele bide tansiyonu olan maçlarda takımı eksik bırakır. Tipik gevşek Afrikalı imajı var. Takımı motivasyon olarak ciddi düşürecek tip. İş yapmaz demiyorum ama en az 10 tane asist yemiş çalım atacağım diye. Böyle adama bence ihtiyaç yok
Adamlar kurtulmaya çalışıyor gibi reis iyice killandım. Vargas orda biblo gibi duruyor4-5m çekerler bence o kadar da değil.
3 m€ olur, onlarda elden cikarmak istiyor.4-5m çekerler bence o kadar da değil.
Bu reziller mangasi direkt küme düserismail
sekidika luyindama abdül e.taşdemir
cicaldau aytac taylan
ogulcan gomis ömer
şimdilik böyle gözüküyor takım