Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o parayi veren mert mulduru alsa daha iyi olurdu bence demek ki butcemizi asiyor ben hala stoper alinmamali diyorum 6 numara 10 numara ust duzey, sonrasi artik satabilecegimiz genc potansiyelli oyuncular olmali
Metehan baya iyiydi, emin de gayet iyi. Bence de ikisi yedekler, luyi gitmezse o da var işte daha ne

Bunlar kaan diye yırtındı durdu ozanı getireydiler madem. 5 m bonservis bedava
Türkiye'ye gelmek istemiyor çocuk yav. Bir iki set daha deneyip sonra Galatasaray'ın çocuğuyum desen kapı açılıyor nasılsa.. 2 haber basarlae stoper için tam olgun yaşta falan hop Avrupa'da yüzüne bakılmayan adam 2 milyon Euro maaş

Bu arada gol asistten bahs ediyo insanlar da. Elmander de burya geldiğinde çok gol atan bir oyuncu değildi. Hatta geldiği sene istatistikleri biraz kötüydü diye hatırlıyorum eğer yanlışım yoksa. Ama kaliteli oyuncuydu. Burda neler yaptı gördük. Değerlendirirken böyle düşünün derim. Hocada çok önemli burda. Seferovic de böyle. Bazı hocaların sistemine hiç uyum sağlamamis. Ama başka TD ile coşmuş. Bunlar önemli kriterler.

Bu arada gol asistten bahs ediyo insanlar da. Elmander de burya geldiğinde çok gol atan bir oyuncu değildi. Hatta geldiği sene istatistikleri çok iyi değildi. Ama kaliteli oyuncuydu ama burda neler yaptı gördük. Değerlendirirken böyle düşünün derim. Hocada çok önemli burda. Seferovic de böyle. Bazı hocaların sistemine hiç uyum sağlamamis. Ama başka TD ile coşmuş. Bunlar önemli kriterler.
Geldiği seneki verileri çok iyidi yav bir de 8-10 no oynayarak yapmıştı onu.

Abartmayayım en prime döneminde geldi bence Elmander. İkinci sene sakatlıklardan dikiş tutmadı pek ama üzücüdür sadece 1 sezon faydalanmamız.

Geçen sene zenci kalıplı bir 6 no vardı burada herkes istiyordu diengti galiba ne oldu o eleman

Çok tanımıyorum ama paylaşan videolara göre inşallah harit gelmez. Bana inanılmaz savruk, ayağında topu çok tutan, geveleyen ve sürekli yanlış tercih yapan biri gibi geldi.

Takımın hızlı ataklarının nerdeyse hepsinde aynı oyıncuya 3 kez çalım atıp atağın içine ediyor.

Pası en son tercih olarak düşmek üzereyken veriyor. Çok fazla top kaybı yapacak bir yapısı var. İnşallah daha iyisi gelir.

Lyon tek 1 hazirlik macinda Cenki oynatmis. Bize salsinlar. Bizde Emin yada Metehan Süper Ligden birine kiralik verelim. Digeri, Abdûlkerim ve Cenkden biri hep ilk 11de olur bu sezon.

Yalnız o sezon şu adamlar aynı takımdaymış, kontrol için baktım da :

Rodrigo
Elmander
Gary Cahill
Sturridge
Ivan Klasnic
Marcos Alonso
Martin Petrov

Old school new school gibi takım.

Geldiği seneki verileri çok iyidi yav bir de 8-10 no oynayarak yapmıştı onu.

Abartmayayım en prime döneminde geldi bence Elmander. İkinci sene sakatlıklardan dikiş tutmadı pek ama üzücüdür sadece 1 sezon faydalanmamız.
Premier ligde 121 maç 19 gol 13 asist yani bence kötü değil ama süperde değil bilemedim. Ama Burda ise öttürdü adam

Premier ligde 121 maç 19 gol 13 asist yani bence süper değil ama bilemedim. Burda ise öttürdü ama
Yok yav son sezonunu dedim ben bize gelmeden önce. 12 gol 6 asisti var. Bizde de 12 gol attı zaten.

Elmander santrafor değildi zaten, o sezon bayağı orta saha oynamıştı, geldiğinde araştırmıştık.

Avrupa olmayan bir sezon için bedavaya büyük transferdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt