Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyum degil bilgidir diyorsun admirim öyle mi?

Ben artik haftaya 1 orta saha bekliyorum. Ilk lig macina yetismek zorunda. Her sene ayni hata yapilmaz ama
6 numaraya Grillitsch olmazsa kısa sürede çözüleceğini sanmıyorum.

10 no için Evander ya da Harit haftaya biter.

Şu anki kadromuzun Adana Demirspor'dan, Konyaspor'dan ya da Karagümrük'ten hatta Kasımpaşa'dan bile daha kötü olduğunu kabul etmeyeniniz var mı? Gerçeklerle yüzleşme vakti son 3 yıldır Sivasspor ve Alanyaspor'un bile transfer yöntemleri bizden kat ve kat daha iyi.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Amacım muhalefet etmek ya da gereksiz olumlama yapmak değil fakat,

İlk onbir bazında,

6 numara
Ofansif orta saha

Bu 2 mevki dışında diğer pozisyonlarda hiç de aşağı kalır değiliz rakiplerimiz ile bence.

Şu ana kadar ilk onbirde, geçen seneden 5 oyuncu değişti, o iki mevkiye de muhakkak transfer olacaktır, Totalde geçen seneki onbirden 7 farklı oyuncuyla oynayacağız bu sene.

Ancak alternatiflere bakarsak, zayifiz dogru. Kulübeye bir kaç alternatif (stoper, kanat oyuncusu, forvet) olsa iyi olur gerçekten.

6 numaraya Grillitsch olmazsa kısa sürede çözüleceğini sanmıyorum.

10 no için Evander ya da Harit haftaya biter.
1 orta saha daha gelsinde 6 olmaz 10 olur ama ilk lig macina yetişsin

Grilis olmuyorsa bazoeri alsak oda hem stoper hem 6nr oynayabiliyor ve boşta bildigim. Son sene de toparlamis herhalde

Bir de gerçekten özgüveni bitik bazı oyuncuların. Geçen sene tarihin en kötü sezonu olması ve yaşanan travmalar (hoca ve başkanın gönderilmesi) bir çok potansiyelli oyuncuyu bitirdi bence (mm, cica, Morutan, berkan vb gibi)

Beleş, ajax altyapisi görmus. Grilis ile ayni özellikleri var, ayni yasta. Grilis olmuyorsa kap getir. Gene kovala son gunlere kadar
Screenshot_20220724-113922_Samsung Internet.jpg

Schalke yetkilileri Harit transferini henüz onaylamiyor. Daha anlasilmis ve bitmis degil. Öte yandan oyunculari Palssonun Amerikada oldugu ve hafta basi aciklama yapacaklarini söylediler D.C United takimina gidiyor. Aynisini Harit icin henüz söylemiyorlar.

Harit hakkinda söylenenlere pek kafa takmayin. Yakindan taniyanlar bilir: Harit takiminda fark yaratan nadir oyunculardan. Schalke finansal olarak zor durumda olmasa Hariti asla ve asla birakmaz.

Bu asamada cok fazla bir ilerleme yok maalesef.

Beşiktaş dün Necip, Wellinton, Rosier üçlü defans Umut, Boyd kanat bek hattıyla maça çıktı.

Bayağı iyi durumdalar cidden rakipler.
Şu an kağıt üzerinde FB bol alternatifli bir kadro kurdu gibi gözüküyor fakat Jesus'un aldirdigi Portekiz/Brasil topçular tutmaz ise büyük patlayabilir onlar da.

Yerli oyuncuların gruplasmasina çok müsait bir ortamları olur işler bir kaç maç kötü giderse.

Bu arada Koreli'den sonra Atilla da ayrılıyormuş sanırım. Oraya da Brezilyali 30 yaşında bir stoper geliyormuş adını unuttum.

Onun dışında, takımlar arasında öyle ahım şahım bir güç dengesizliği yok bence de.

1 orta saha daha gelsinde 6 olmaz 10 olur ama ilk lig macina yetişsin

Grilis olmuyorsa bazoeri alsak oda hem stoper hem 6nr oynayabiliyor ve boşta bildigim. Son sene de toparlamis herhalde
Bazoer o adamdan bağımsız olarak alınmalı.

Nasıl yani? Geçen sene Marcao vardı da noldu ki? Marcao kötü demiyorum da diyelim ki Van Dijk geldi bu kadroya ne olacak ki sence?
Marcao vardı ne mi oldu? Uefa grubundan 1. çıktık daha ne olsun? Oynadığı tüm maçlarda haftanın 11’ine seçildi. Geçen sezon Marcao yerine Abdulkerim olsaydı bu sonuçları alabilir miydik sence? İmkansız.

Ha ligde bir şey yapamadık dersen maç seçtikleri için ligi saldılar hedefsiz kaldık ve çok kötü bir yerde bitirdik.

Ben tek sorun Marcao’nun yeri demiyorum. Orta saha yok, yedek forvet yok. Fakat tüm kadroyu süper yapsan Nelsson-Abdul stoperiyle sezona başlasan bir cacık olmaz. Onu anlatmaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Yetki almadan para bayilmayacak dursun baskan

Cok acik

Firsat onune geldimi aliyor

Yetki alamazsa transferi unutun

Alirsa agustosda sov yapar

Birazda anliyorum cunki yetki alirsa parasini geri alabilecek alamazsa zor is

Beşiktaş dün Necip, Wellinton, Rosier üçlü defans Umut, Boyd kanat bek hattıyla maça çıktı.

Bayağı iyi durumdalar cidden rakipler.

geçen sene rezil rüsva geçirdiğimiz için her şey çok kötü gibi görünüyor. 2 tane orta saha alınsa bence ligdeki en iyi kadro oluruz 11 olarak

diğer 3 takımın defans hattı rezalet, ts ve bjk yerli konusunda ciddi sıkıntı yaşayabilir, ts ve fb avrupa oynayacak

yani bizde nedense inanılmaz karamsarlık var. Bence öyle durum yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt