- 14 Temmuz 2022
- 93
- 61
- 93
Sa. Arkadaslar. Son durum nedir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarim oynama sarti koydurtmusuzdur. Yoksa bosa gitmis olacakMorutsan zu Kasımpaşa. Bugün açıklanır
Ona göre Galatasaray ülkenin en rezil takımıdır, diğerlerinin ise yaptığı her iş doğrudur.Buna inandigina inanmiyorum. Yönetimi elestirmek icin inanmis gibi yapiyorsun bence
6 numaraya Grillitsch olmazsa kısa sürede çözüleceğini sanmıyorum.Duyum degil bilgidir diyorsun admirim öyle mi?
Ben artik haftaya 1 orta saha bekliyorum. Ilk lig macina yetismek zorunda. Her sene ayni hata yapilmaz ama
Şu anki kadromuzun Adana Demirspor'dan, Konyaspor'dan ya da Karagümrük'ten hatta Kasımpaşa'dan bile daha kötü olduğunu kabul etmeyeniniz var mı? Gerçeklerle yüzleşme vakti son 3 yıldır Sivasspor ve Alanyaspor'un bile transfer yöntemleri bizden kat ve kat daha iyi.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 orta saha daha gelsinde 6 olmaz 10 olur ama ilk lig macina yetişsin6 numaraya Grillitsch olmazsa kısa sürede çözüleceğini sanmıyorum.
10 no için Evander ya da Harit haftaya biter.
Şu an kağıt üzerinde FB bol alternatifli bir kadro kurdu gibi gözüküyor fakat Jesus'un aldirdigi Portekiz/Brasil topçular tutmaz ise büyük patlayabilir onlar da.Beşiktaş dün Necip, Wellinton, Rosier üçlü defans Umut, Boyd kanat bek hattıyla maça çıktı.
Bayağı iyi durumdalar cidden rakipler.
Bazoer o adamdan bağımsız olarak alınmalı.1 orta saha daha gelsinde 6 olmaz 10 olur ama ilk lig macina yetişsin
Grilis olmuyorsa bazoeri alsak oda hem stoper hem 6nr oynayabiliyor ve boşta bildigim. Son sene de toparlamis herhalde
Vergilerle birlikte yaklasik 37m euro yapiyor
Marcao vardı ne mi oldu? Uefa grubundan 1. çıktık daha ne olsun? Oynadığı tüm maçlarda haftanın 11’ine seçildi. Geçen sezon Marcao yerine Abdulkerim olsaydı bu sonuçları alabilir miydik sence? İmkansız.Nasıl yani? Geçen sene Marcao vardı da noldu ki? Marcao kötü demiyorum da diyelim ki Van Dijk geldi bu kadroya ne olacak ki sence?
Beşiktaş dün Necip, Wellinton, Rosier üçlü defans Umut, Boyd kanat bek hattıyla maça çıktı.
Bayağı iyi durumdalar cidden rakipler.
Vergilerle birlikte yaklasik 37m euro yapiyor