Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konya Abdülkerim in yerine kaliteli bir stoper bulabilirse , lig de şampiyonluğa oynayabilir . Kadrosu çok güzel oldu

Farkındayım evet ama bir çözüm bulunması gerekiyordu. Beklerden birisi ya da kale Türk olmalıydı. O seviyede biri yoksa bile genç bir futbolcu bulup gurbetçi olur veya altyapıdan olur yetiştirilebilirdi bek için. Rıdvan gibi Ferdi gibi örnek veriyorum. İsimlere takılmayın.

Muslera konusuna ise %100 katılıyorum. Çok severiz o ayrı ama artık bırakması lazım. Zaman zaman iyi maçlar çıkarsa da eski performansı yok. Aldığı maaşta cabası. Okan formayı hak ederse alabilir artık yavaştan.
Okan Muslera’nın şu dönemde yaptığı her şeyi yapıyor Mustinin şu an okandıOkan Muslera’nın şu dönemde yaptığı her şeyi yapıyor Musleranın şuan tek artısı daha tecrübeli olmak başka hiçbir şeyi yok.

Ben öyle çok yerlici bir adam değilim ama Arda’yı Taylanı berkanı yerin dibine sokuyoruz. Ama bu adam dokunamaz kendi saçmalığı yüzünden sakatlandı herkes garibim Lindamayı günah keçisi yaptı ve hala kimsede demiyor ki Okan as olsun.

Feg , Babel Hepsinin deli kontratları vardı elden düşünce kadro dışı bile kaldılar ama yok bu adam PSV maçlarında ve diğer maçlarda yaptığı her türlü saçmalığı rağmen sakat olmadığı her maç 11’de.

Bu arada Okan’da öyle kötü kaleci falan değil. Daha iyi bir yerli kaleci de alamazsın şu an zaten

Geçen sene Patrick Berg ve De la Cruz'u almamızı çok istiyordum. İkiside elimizden uçtu gitti... Gustavo Scarpa ismini söyleyen duyumcular var keşke alabilsek

Sivas 2-3 yıldır küme düşen takımın stoperi Caner Osmanpaşa ile 15 maçlık yenilmezlik serisi yapıyor yav solda Ziya Uğur vs oynuyor bu lig için stoperin Maldini olmasına gerek yok.. adam gibi 2 orta saha golcünde net olursa yaparız yav bir şeyler şu takıma alın 2 adam bitsin gitsin artık. Sadece lig var yazık etmeyin şu sezona içlerinden geçeriz alayının.. alın vargası gelin sol orta sağ hepsinde oynar bu ligi biliyor neyi düşüyoruz arkadaş yetti ya
Hocam biz zaten geriden top çıkartamayan bir takımız. Diğer takımlara bakıyorum herkes bir şekilde oyun kuruyor ama biz sağdan sola, soldan sağa çevirip duruyoruz kabız gibi.
Şimdi defanstaki en iyi top kullanan adamın gitmiş. Marcao oyun kurucuydu, paslarıyla oyunu açardı yeri gelir topla dikine giderdi.
O gitti yerine topa bomba muamelesi yapan Abdulkerim geldi. Geçen seneye göre bariz daha gerideyiz nasıl herkesin içinden geçiyoruz Allah aşkına söyler misin?

O borcun faizi sıfırlandı zaten kurlardan dolayı hatta şimdiden kara geçtik, günden güne değersiz bir meblağ olacak, sürekli artan konut fiyatlarıyla kompanze etmeye çalışacaklar o yüzden mümkün sıfırlanması.

Tl olarak borçlanmış olmamız çok iyi oldu,paranın değeri çok düştü.Dolar olarak olaya bakarsak geçen sene 1 milyar tl 120 milyon dolar ise şuan 50 milyon dolar neredeyse bu büyük avantaj oldu.
Ayrıca bizim villalar *3 oldu oradanda ciddi kar ettik.Bankalar birliği anlaşmasından çıkıp ekonomik ve idari özgürlüğümüzü almamız şart.Yoksa bütün gelir adamlara gidiyor kafasına göre sana para yolluyor bu ciddi bir sorun.

Hocam biz zaten geriden top çıkartamayan bir takımız. Diğer takımlara bakıyorum herkes bir şekilde oyun kuruyor ama biz sağdan sola, soldan sağa çevirip duruyoruz kabız gibi.
Şimdi defanstaki en iyi top kullanan adamın gitmiş. Marcao oyun kurucuydu, paslarıyla oyunu açardı yeri gelir topla dikine giderdi.
O gitti yerine topa bomba muamelesi yapan Abdulkerim geldi. Geçen seneye göre bariz daha gerideyiz nasıl herkesin içinden geçiyoruz Allah aşkına söyler misin?

2 orta saha kanat gelirse dedim kardeşim.

Dolberg ismi geçiyor , videolarında iyi çalım atam , kaleye hızlı gidebilen bir forvete benziyor

Galatasaray, Evander için Midtjylland Sportif Direktörü Svend Graversen ile görüştü.

💶 Galatasaray'ın teklifi: 5,5 milyon euro
💶 Midtjylland'ın talebi: 8 milyon euro

⌛️ Kulüpler arasındaki görüşmeler devam edecek. 🗞️ (Skorer / @nevzatdindar)

SoYgun lan
Fark pek yokmuş gerçekten 😱

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt