Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.429
- 21.309
- 2.098
Seni hiç iyi görmüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozur dilerimSeni hiç iyi görmüyorum
Okan Muslera’nın şu dönemde yaptığı her şeyi yapıyor Mustinin şu an okandıOkan Muslera’nın şu dönemde yaptığı her şeyi yapıyor Musleranın şuan tek artısı daha tecrübeli olmak başka hiçbir şeyi yok.Farkındayım evet ama bir çözüm bulunması gerekiyordu. Beklerden birisi ya da kale Türk olmalıydı. O seviyede biri yoksa bile genç bir futbolcu bulup gurbetçi olur veya altyapıdan olur yetiştirilebilirdi bek için. Rıdvan gibi Ferdi gibi örnek veriyorum. İsimlere takılmayın.
Muslera konusuna ise %100 katılıyorum. Çok severiz o ayrı ama artık bırakması lazım. Zaman zaman iyi maçlar çıkarsa da eski performansı yok. Aldığı maaşta cabası. Okan formayı hak ederse alabilir artık yavaştan.
Kötü bir oyuncu mu renktas ?Dennis suarezmi? En iyisi taylan berkanla devam etmek olur herhalde
Acil transfere ihtiyacın var, özür dilenecek birşey yokOzur dilerim
Abdülkerim yerine Calvo yu aldılar geriden oyun kurması falan iyi gözüküyor şimdilik.Konya Abdülkerim in yerine kaliteli bir stoper bulabilirse , lig de şampiyonluğa oynayabilir . Kadrosu çok güzel oldu
Hocam biz zaten geriden top çıkartamayan bir takımız. Diğer takımlara bakıyorum herkes bir şekilde oyun kuruyor ama biz sağdan sola, soldan sağa çevirip duruyoruz kabız gibi.Sivas 2-3 yıldır küme düşen takımın stoperi Caner Osmanpaşa ile 15 maçlık yenilmezlik serisi yapıyor yav solda Ziya Uğur vs oynuyor bu lig için stoperin Maldini olmasına gerek yok.. adam gibi 2 orta saha golcünde net olursa yaparız yav bir şeyler şu takıma alın 2 adam bitsin gitsin artık. Sadece lig var yazık etmeyin şu sezona içlerinden geçeriz alayının.. alın vargası gelin sol orta sağ hepsinde oynar bu ligi biliyor neyi düşüyoruz arkadaş yetti ya
Grilitch Midtsjo Vargas Harit Evander kafi. Fazlasinda gozum yok artikAcil transfere ihtiyacın var, özür dilenecek birşey yok![]()
O borcun faizi sıfırlandı zaten kurlardan dolayı hatta şimdiden kara geçtik, günden güne değersiz bir meblağ olacak, sürekli artan konut fiyatlarıyla kompanze etmeye çalışacaklar o yüzden mümkün sıfırlanması.
Hocam biz zaten geriden top çıkartamayan bir takımız. Diğer takımlara bakıyorum herkes bir şekilde oyun kuruyor ama biz sağdan sola, soldan sağa çevirip duruyoruz kabız gibi.
Şimdi defanstaki en iyi top kullanan adamın gitmiş. Marcao oyun kurucuydu, paslarıyla oyunu açardı yeri gelir topla dikine giderdi.
O gitti yerine topa bomba muamelesi yapan Abdulkerim geldi. Geçen seneye göre bariz daha gerideyiz nasıl herkesin içinden geçiyoruz Allah aşkına söyler misin?
bu kadar kanaatkar olma be kankaGrilitch Midtsjo Vargas Harit Evander kafi. Fazlasinda gozum yok artik
Fark pek yokmuş gerçektenGalatasaray, Evander için Midtjylland Sportif Direktörü Svend Graversen ile görüştü.
Galatasaray'ın teklifi: 5,5 milyon euro
Midtjylland'ın talebi: 8 milyon euro
️ Kulüpler arasındaki görüşmeler devam edecek.
(Skorer / @nevzatdindar)
SoYgun lan
Ne kadar tok gözlüsün oyleGrilitch Midtsjo Vargas Harit Evander kafi. Fazlasinda gozum yok artik