Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdülkerim topa bomba muamelesi yapıyorsa neden aldık?

Geçen sene herkesin yorumları pozitifti o adama karşı, noldu bir anda?

İzlemediğim için ben bilmiyorum da sene boyunca çok fazla kişinin övdüğüne şahit oldum.

Hazırlık maçlarında da uzun paslarını beğendim.

İzlemediğim için ben bilmiyorum da sene boyunca çok fazla kişinin övdüğüne şahit oldum.

Artık bizde ondan hocam artik vasat denir

Nerede lütfen söyleyin.
131466901_1305910253124881_3140994818726061734_n.jpg

Konya’da bazı maçlarını izledim geçen sezon. Orda rahattı ama o zaman bile çok beğenmezdim. Büyük takımda oynamak başkadır hocam takdir edersin ki. Bu baskıyı kaldırmak kolay değil hataya tahammül pek yoktur.
28 yaşına kadar dikkat çekici bir performans gösterememiş. Hele de Marcao’dan sonra çok linç yer maalesef. Görünen köy kılavuz istemez. Servet’in yerine falan gelse beğenilebilirdi belki.

Son düzenleme:

Topa bomba muamelesi yapıyor diyen hiç izlememistir. Ayağı iyi cunku

Galatasaray, Evander için Midtjylland Sportif Direktörü Svend Graversen ile görüştü.

💶 Galatasaray'ın teklifi: 5,5 milyon euro
💶 Midtjylland'ın talebi: 8 milyon euro

⌛️ Kulüpler arasındaki görüşmeler devam edecek. 🗞️ (Skorer / @nevzatdindar)

SoYgun lan
6.5 + 500 bin bonusa biter bu iş

carvalholar grillitschlere o paraları vereceğime hazırlık kampı yemiş ortama alışmaya başlamış pulgar(sakatlık durumunu bilmiyorum) ile devam ederdim. neredeyse çeyrek maliyeti olacak adam diğerlerinin . Aralarında da atla deve yok bence. Pulgar oliveria iyi bir ofansif ortasaha sadece ligde olduğumuz seneyi kurtarırdı

Hocam biz zaten geriden top çıkartamayan bir takımız. Diğer takımlara bakıyorum herkes bir şekilde oyun kuruyor ama biz sağdan sola, soldan sağa çevirip duruyoruz kabız gibi.
Şimdi defanstaki en iyi top kullanan adamın gitmiş. Marcao oyun kurucuydu, paslarıyla oyunu açardı yeri gelir topla dikine giderdi.
O gitti yerine topa bomba muamelesi yapan Abdulkerim geldi. Geçen seneye göre bariz daha gerideyiz nasıl herkesin içinden geçiyoruz Allah aşkına söyler misin?

Topa bomba muamelesi yapan mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt