- 8 Temmuz 2015
- 36.024
- 71.035
- 3.893
Bu kapışmada tostos abim psikolojik üstünlüğe sahip
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kapışmada tostos abim psikolojik üstünlüğe sahip
Falcao'dan 3 m euro aldı, 5 topçudan alınıyor o bedel anca.bu ahmet bulut un dursun zamanında parası kalmıs kulüpte. özbek güven oyu için seçime gidip kaybedince parasını alamamıs. yazılı bir evrak olmadığı için de mustafa cengiz bu parayı bulut a veremeyeceğini söylemiş. elmas döneminde de ilgielnilen bazı topcuların menajeri buydu. iş uzadı alamadıkta sanırım. bu herifin menajeri oldugu topculardan uzak durmak lazım. fena sokacak kulübe.
en iyi avatarlar konusunda bir oy almıstım. onu da kendimin verdiğini düşünürsek yeteri kadar beğenmemişsinizSenin şu avatar oldum olası çok hoşuma gitmiştir?
tamamen farklı profilO değil de bu griliç de morutan gibi olacak diye korkmaya başladım. Geçen seneki morutan transferine çok benzemeye başladı. Gelir de etkisiz olursa esas o zaman ben yangın çıkartacağım.
yavsak işte. oraya kaktırmıs dursundan kalan parayı mustafa cengiz yönetimindeFalcao'dan 3 m euro aldı, 5 topçudan alınıyor o bedel anca.
Öyle bir oylama olduğunu bile bilmiyorum. O derece. Bir ara forumdan uzaktım o döneme denk gelmiştir.en iyi avatarlar konusunda bir oy almıstım. onu da kendimin verdiğini düşünürsek yeteri kadar beğenmemişsiniz
TS'liler Galatasaray ile aynı menajerle çalışıyoruz, bu yüzden liste aynı diyordu. Çok inanılacak haber değil ama yangın şart artık. 2 haftaya lig başlıyor. Grillitsch gelmezse yerine alacağı dedikleri adamda da benzer pürüz çıkar.TS bizden önce istiyordu adamı, o haberlerde bir kolpa söz konusu.
TSnin en net muhabirinin bir ton haberi var.
Farklı profil ama geçen yazın kopyası gibi forumun havası.tamamen farklı profil
Ahmet Bulut ise fena kaşınıyor.
Ahmet Bulut ise fena kaşınıyor.