Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'a kötü haber! Gedson Fernandes'in menajerinin söyledikleri  şaşkınlık yarattı - Son Dakika'a kötü haber! Gedson Fernandes'in menajerinin söyledikleri  şaşkınlık yarattı - Son Dakika
Bu kapışmada tostos abim psikolojik üstünlüğe sahip

images-206.webp

bu ahmet bulut un dursun zamanında parası kalmıs kulüpte. özbek güven oyu için seçime gidip kaybedince parasını alamamıs. yazılı bir evrak olmadığı için de mustafa cengiz bu parayı bulut a veremeyeceğini söylemiş. elmas döneminde de ilgielnilen bazı topcuların menajeri buydu. iş uzadı alamadıkta sanırım. bu herifin menajeri oldugu topculardan uzak durmak lazım. fena sokacak kulübe.

TS bizden önce istiyordu adamı, o haberlerde bir kolpa söz konusu.

TSnin en net muhabirinin bir ton haberi var.

bu ahmet bulut un dursun zamanında parası kalmıs kulüpte. özbek güven oyu için seçime gidip kaybedince parasını alamamıs. yazılı bir evrak olmadığı için de mustafa cengiz bu parayı bulut a veremeyeceğini söylemiş. elmas döneminde de ilgielnilen bazı topcuların menajeri buydu. iş uzadı alamadıkta sanırım. bu herifin menajeri oldugu topculardan uzak durmak lazım. fena sokacak kulübe.
Falcao'dan 3 m euro aldı, 5 topçudan alınıyor o bedel anca.

O değil de bu griliç de morutan gibi olacak diye korkmaya başladım. Geçen seneki morutan transferine çok benzemeye başladı. Gelir de etkisiz olursa esas o zaman ben yangın çıkartacağım.

ts small club demıs adam gitmemiş konusmanın luzumu yok

epl gidebilir ama

Demistim ANK'yi tier dusurun diye adam paso masal yaziyor. Mevzu Tostosla kanki olmaksa Nevzat var, piyasaya hakimiyetse Spor Gecesi Digital tayfa var

TS bizden önce istiyordu adamı, o haberlerde bir kolpa söz konusu.

TSnin en net muhabirinin bir ton haberi var.
TS'liler Galatasaray ile aynı menajerle çalışıyoruz, bu yüzden liste aynı diyordu. Çok inanılacak haber değil ama yangın şart artık. 2 haftaya lig başlıyor. Grillitsch gelmezse yerine alacağı dedikleri adamda da benzer pürüz çıkar.

Türkiye ligindeki oyuncu Galatasaray karşısında TS yi takmaz avrupadaki oyuncu Galatasaray i bilir İstanbul u bilir düşünmez bile kolpa haber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt