Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
imzalar atılmadan hayırlı olsun yazmıcaksın kardeşim o zaman şimdi böyle kıçını kurtarmaya çalışırsın

Grillitsch

alınmamalı gitsin tsde oynasın avel

viyana kapılarına dayanalım

Naci inanilmaz yalan soyluyor.

1. Trabzon zaten adami 2 aydir istiyordu, Hasan Tuncelin tweet tarihlerine bakabilirsiniz.
2. Asil biz devreye girip, isi bitirmek noktasina geldik guya
3. Grillitschin babasi aptal degil tabi, 2,5m euro da ister 3 de ister.

Arti ben Grillitsch gibi adamin sadece 1,5m euro imza parasi ve 1,5m euro maasla asla ikna olmayacak tur bir oyuncu. Minimum 2,5m senelik ve en azindan 2m euro nakit imza parasi isterler.

Olay bastan kolpa bence.

Bana 1,5 maas ve her sene 1,5 imza para istemesi gercekci geliyor. Sonucta senede 3 milyon oluyor, ve Türk takimlarinin maaslari zamaninda ödemedigini Fifpro bile aciklamisti. Onun icin maasinin yarisini direk, diyer kismi biraz gec gelirsede fazla sorun olmaz diye öyle anlasma istiyor olabilir.

Fiorentinadan 2 milyon isteyen adam bu. Türkiye'ye gelmesi icin ekstra 1 milyon maaso eklesek o rakam tam uyuyor.

2023 gelsede trabzonspor denilen kulüpten sonsuza kadar kurtulsak. O harcanan paraların kaynakları ortaya çıkınca fena şeyler dönecek.

Yahu adamlar 2 aydir istiyor zaten adami, ne devreye girmesi

yalanci herif yaw

Ben hayatımda daha beceriksiz bi yönetim görmedim

Kendileri talip oldular diye kimse talip olmasınlar mı istiyolar nedir yani

Alternatifi var mı acaba ama bencevgritilish gelsin evander gelsin tamamdır . Sonra bir yerli forvet

Şu imza parasini bi aciklasinlar hele. Toplam olmasinin imkani yok 1.5-2.5. Desinler 1.5m imza parasi her sene icin diye de aklimiza yatsin bu durum. Eger öyleyse 2m her yil icin 3 senelik verilebilir. Fazlasi olmaz

Giriliş
Gelschme
Sonuch = taylan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt