Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservisi yokken griliş'i 1m falan için elden kaçıracaksak bize taylan müstahak. Bonservisiyle ayni kalitede oyuncu alsan kat kat fazla maliyete gireceksin zaten ve en çok ihtiyaç duyduğumuz mevkii burası. Guaye hadi neyse dedik adam gelmek istemedi vs., bunu kaçırmazlar inşallah denildiği gibi sadece 1m ise durum.
2 yildir taylan oynuyor o bolgede. Grlisi istemeyen, begenmeyen var.

grillitsch giderse gitsin ya bize hizli yamyam lazim sert bi tip oliveira zaten grillitsch gibi. rangersdaki afrikali olabilir misal.

Grilitsh bence bizle bitmediydi ama muhabirler bitmis gibi yazdı

adamın epl talipleri varmıs

TS avcunu yalar adam EPL yaparsa sasırmayız

yönetımede kızmam adam sonucta fırsat transferi

E don lastiği gibi uzatır anlaştım dediğin topçuya imzalatmayıp beklersen olacağı bu. Cenk ergün'ü bu işi biz yapcaz diye uzak tutmasalardı bu işlerden 10 kere alıp gelmişti Griliş'i.

Grillitsch olmuyorsa gidip Leminayi kiralayalim. Onlar Leminaya vinla demis

Ben hayatımda daha beceriksiz bi yönetim görmedim

Kendileri talip oldular diye kimse talip olmasınlar mı istiyolar nedir yani
Yok rengo gördük Abdurrahim vardı cagneye 13 gömen, çiçek çikolatayla İrfan'ı istemeye gidip babayı alan, bir futbolcuyu isteyecekse başkabir futbolcuyu sorup taktik yapan deha.

images.webp

Grilish direk premier lige gider diye düşünmemek lazım leo dubois de fiorentina ve fulham yerine bizi tercih etti oyuncu dan olumlu sinyaller alındıysa olma ihtimali var yarın belli olur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt