Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk 11i baştan değiştirmen lazım işte

mesela yunus sakatlanırsa morutanı koyman için bir başka yeri yerli yapman lazım

hele maç içinde değişiklik yapmak istesen tamamen bu kuralla bağlı olacaksın

bu sağ bek belki mükemmeldir bilmiyorum adama lafım yok

ama kadro planlamasında erden beyin dediği gibi mert de 7 milyonsa mutlaka değerlendirilmeliydi diye düşünüyorum
Barış alper var

ilk 11i baştan değiştirmen lazım işte

mesela yunus sakatlanırsa morutanı koyman için bir başka yeri yerli yapman lazım

hele maç içinde değişiklik yapmak istesen tamamen bu kuralla bağlı olacaksın

bu sağ bek belki mükemmeldir bilmiyorum adama lafım yok

ama kadro planlamasında erden beyin dediği gibi mert de 7 milyonsa mutlaka değerlendirilmeliydi diye düşünüyorum
Morutan olmaz zaten kanatta merak etme. İlk tercih Emre Kılınç olacak sağda da solda da. Velev ki morutan olsun 10 numarada Emra olur Hamza olur. Bir iki maçlık oynarlar. Bu arada Mert için ödenecek 7 milyon euro az para değil. Bunun oyuncu tarafı var vs.

Morutan olmaz zaten kanatta merak etme. İlk tercih Emre Kılınç olacak sağda da solda da. Velev ki morutan olsun 10 numarada Emra olur Hamza olur. Bir iki maçlık oynarlar. Bu arada Mert için ödenecek 7 milyon euro az para değil. Bunun oyuncu tarafı var vs.

merte değerdi bence ama artık geçti

zaten 4 yerlinin faydaları da çok olurdu

Herkes florian’ı çok istiyor ancak ben bize çok uygun bir topçu olmadığı inancındayım.Bizim taraftar ön liberoda melo tarzı ısıran adamları seviyor.Florian bunları pek yapan bir adam değil.Alan bilgisi yüksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt