Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç giriş gelişme filan yok mu lan sende.Anlamadım ki emrah etiketledi kız varmı diye soruyor kudurdu galiba
Adam sonuç odaklı net bi adam. Bence değerini bilhiç giriş gelişme filan yok mu lan sende.
sakız gibi haftalarca/aylarca uzattığımız hiçbir adam gelmediArtik şuna kesin emin oldum. Görüştüğümüz oyuncu ile başka bir takimlada görüşüyorsa o oyuncunun bize gelme ihtimali yok denecek kadar az
Evet Trabzon ve İstanbul ayrı ülke gibi çünküTrabzon bizden önce istiyordu Grillitsch'i.
Adam Türkiye'ye gelmek istemiyorum demiş Trabzon'a.
Ondan mı Akerimle Sergio'yu aldık. Hatta Kazımcan'ı da Tjk istedi haftalarca.Artik şuna kesin emin oldum. Görüştüğümüz oyuncu ile başka bir takimlada görüşüyorsa o oyuncunun bize gelme ihtimali yok denecek kadar az
@Cihan Ağzıkara görmesnAnkara izmir bodrum ve antalyadan kız paslayabilirim ama önce özelden fotoğraf lazım direkt öyle numara veremem
O transferlerden sonra diyelimOndan mı Akerimle Sergio'yu aldık. Hatta Kazımcan'ı da Tjk istedi haftalarca.
İstediği parayı verirsen alırsın, çok basit.
Mesut’u Fener oynatamadı.Mesut bu sene Emre’nin gazı ile iyi oynayacak bence.İsco'yu isteyenler Fener Mesut'u alırken de Feneri deli gibi övmüştür muhtemelen.
Bilemem de haziran başından beri istiyorlar.Evet Trabzon ve İstanbul ayrı ülke gibi çünkü![]()
OkYalnız grilish
Mesut’u Fener oynatamadı.Mesut bu sene Emre’nin gazı ile iyi oynayacak bence.
Aynen bir transferini babası para yüzünden bozmuş.Bilemem de haziran başından beri istiyorlar.
Tjk'nin yüksek para gömeceğini sanmam, stopere bile 2 m euroyu zor verdiler.
Florian'ın derdi para, veren alır.