- 2 Temmuz 2011
- 132.826
- 55.659
- 5.338
Dun telefonda benin bayragi dendi ama gine bayragi olmadigi icin en yakin onu koymus olabilir sergio embalo icin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SiraylaFransa var, İsviçre var, Avusturya yok... Yeterli gösterge değil mi...![]()
KendisiBu fotoda iki ülke bayrağı var.fransız olan sanırım sağ bek diğeri kim?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
isviçre-seferovicBu fotoda iki ülke bayrağı var.fransız olan sanırım sağ bek diğeri kim?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
rengim senin için rahatlık fenerin şampiyon olamaması mı? aynı şekilde bizim de önümüze taş koyuyor, biz de şamp. olamıyoruz.Ali Koç üç sene önce sırf biz yerli kaleci almayalım diye piyasadaki tüm yerli kalecikeri toplayıp maça 11 kaleciyle çıkabilecek kadro kurdu. Küme düşüyordu, şampiyon olamadı.
Geçen sene talib olduğumuz ortasahaları topladı 11 ortasahalık takım kurdu. Şampiyon olamadı.
Bu sene de 10 numara ihtiyacımız olduğu için ne kadar 10 no varsa toplayıp 11 ofansif ortasahalık takım kurdu.
Ali Koç'taki Galatasaray kompleksiyle gelen transfer çalımı takıntısı fenerin kadro yapısını sakatlıyor. Ali Koç başkan olduğu sürece rahatız.
Bu paradan ucuza getirme imkanın yokBonservisi fena değil yıllık ücreti yüksek ama.
yenge beninlidirBen hala Benin bayrağındayım. Sergionun telde ne diye benin bayrağı önde olsun ki. Steve Mounie bekliyorum nedense
yüksek değil de kazancımız yok. 3 4 sene önceki kazanclarla simdikiler aynı değil. bide kurun arşa çıkması konusu var. avrupa yok falan.Bonservisi fena değil yıllık ücreti yüksek ama.
Futboldan anladığını düşünürdüm ?Seferoğulları'ndan Haris seni hiç sevemedim.
Dübür mü?Dübuva'nın teli lazım bize