Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.469
- 70.828
- 4.918
Zorla sağlık kontrolünden geçen adamı sevecek değilim üstad... İyi forumlarFutboldan anladığını düşünürdüm ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zorla sağlık kontrolünden geçen adamı sevecek değilim üstad... İyi forumlarFutboldan anladığını düşünürdüm ?
7 no var ama.Ben hala Benin bayrağındayım. Sergionun telde ne diye benin bayrağı önde olsun ki. Steve Mounie bekliyorum nedense
Sergiodaki Benin bayrağı ne olacakDübuva'nın teli lazım bize
Onun zamanı var daha.Sergiodaki Benin bayrağı ne olacak
g.amerika
@Hasan Çam Szymańskiyi konuşmuştuk geçen :d. istemişiz ama feyenoord kapmış
Gizli bir operasyondu
marcao yine yeri yalıyor
Ülkenin gerçekleri maalesef.Bize göre çok.Fakirleştik.Yoksa 4-5 milyon euroları piyango gibi dağıtıyorduk 4-5 yıl önce.yüksek değil de kazancımız yok. 3 4 sene önceki kazanclarla simdikiler aynı değil. bide kurun arşa çıkması konusu var. avrupa yok falan.
evet cokmus düşününce
Ahbabına güven 2 aya burda hepimiz seferi avatar yaparızZorla sağlık kontrolünden geçen adamı sevecek değilim üstad... İyi forumlar
Siz yaparsınız da Keramettin bana izin vermez.Ahbabına güven 2 aya burda hepimiz seferi avatar yaparız
Miranchuk10 numarada piyasa belli zaten. 7-8 kişilik bir liste yapsak gelcek oyuncuda yanılma şansımız yok.