Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'a iki futbolcu önerdiğini belirten menajer, "River Plate'ten iki oyuncu ile ilgili yetki aldım. David sol stoper. Galatasaray'ın bu yönde bir arayışı var. İkisini de önerdim. Galatasaray şartlarını sordu. Dönüş yapmalarını bekliyorum. Bu hafta somutlaşır" ifadelerini kullandı.
Hala stoper mi ariyoruz.

David Martinez ve Nicolas De la Cruz

Fatih İlek, River Plate'te oynayan stoper David Martinez ve orta saha Nicolas de la Cruz'u Galatasaray'a önerdiğini belirterek, ''River Plate'ten iki oyuncu ile ilgili yetki aldım. David sol stoper. Galatasaray'ın bu yönde bir arayışı var. İkisini de önerdim. Galatasaray şartlarını sordu. Dönüş yapmalarını bekliyorum. Bu hafta somutlaşır'' şeklinde konuştu.
De la cruz gelsin

Rakiplere kaptirirsak bu sefer olay çıkar lakin yine 3 5 kuruş para yüzünden vazgecersek olmaz

Gerçekten mükemmel bir yönetimimiz var.

griliş işi ağızlara sakız oldu kendisi ve babasının en çok istediği şey.. bu saatten sonra zor gibi.. imzayı attırıp yayacaktın kesin bilgiyi..

Ali Naci diyor ki öyle ayrıntılar var ki. Kesin ayrıntılar fb, bjk araya girdi falan saçmalayacak.

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon gece 3'te arayıp GS kaç veriyorsa 1m fazlasını veriyoruz demiş.
Ali Koç bankacı babasını aramış, Yapı Kredi'nin Avrupa'da bir şubesinde yağlı bir pozisyon önermiş...
Bunlara rağmen tam imza atacaklarken BJK'nın görevlendirdiği menajer ellerindeki kalemi çalmış.
Bla bla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt