Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzin olayi olsa yunus emre sel yazar önce,alacagiz grilisthi

Niye beklesin abi adam işini yapıyor yöneticiye söyleyeceksin onu, imza atmadan bilgi sızdırmasın. Ayrıca bu oyuncunun Milan ve Fiorentina’ya transferleri de son dakikada yatmış babası yüzünden. Her transferi bu kadar uzatup sakız yaparsan başkası gelir alır. Nedense Erden’in yönettiği her transferde bir anlaşıp sonra fiyatı arttırıyorlar, Umut Bozok’da bile aynısı yaşandı. Tecrübesizlik, beceriksizlik ve ’rahatlık’ seziyorum..
Haklısın. Bizim yönetimde kabahat ama bilgilerini kesince saldırıdıkları gerçeğini değiştirmiyor.
Senin gibi adam gaza gelmez ali nacinin uyduruk haberiyle.kaldiki bu imza parasi mevzusu 2 gundur var.adam sadece trabzonu eklemis araya
😁. Yeni bir Galatasaray'ın sokağa atacak parası yok muhabbeti olmasın Sergen. 1-2 odunda sen at bu yangına.

Galatasaray'a kötü haber! Gedson Fernandes'in menajerinin söyledikleri  şaşkınlık yarattı - Son Dakika'a kötü haber! Gedson Fernandes'in menajerinin söyledikleri  şaşkınlık yarattı - Son Dakika
Bu herif siyasi

Ee ver 2.5m imza parasini ozaman. Ama hala inanmiyorum bu 1.5 imza parasina. Belki bir renktasimizin dedigi gibi her yil icin 1.5imza parasina anlasmisizdir ilk basta sonra 2.5m ciktiysa o cok olur iste.

Ben hala sorunun aradaki 1 mil.€ imza parası olduğuna inanmıyorum, ne yani Grillitsch kalitesinde başka bir 6 Numara alacak olsak 2.5 mil.€ bonservis ödemeyecek miyiz?

Bilmiyorum bence Fiorentina transferinde ne olduysa aynı şey yaşanıyor şu anda babası girip ortalığı karıştırdı belki daha iyi bir teklif bekliyor belki Türkiye ye getirmek istemiyor Grillitsch i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt