- 6 Ağustos 2009
- 84.274
- 8.478
- 2.568
Ahmet Bulut ise fena kaşınıyor.
kolpaliyo ezik. 1 ay once gri trabzoj habeeleri vardi da herif trabzon’a gitmek istemiyo denmisti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet Bulut ise fena kaşınıyor.
Taraftarın takım ekonomilerine katkısı çok sınırlı artık, istenen Grillitschin 1 senelik maaşını anca öder taraftar o yüzden yönetimlerin artık taraftarı fazla salladığını düşünmüyorum.TS'liler Galatasaray ile aynı menajerle çalışıyoruz, bu yüzden liste aynı diyordu. Çok inanılacak haber değil ama yangın şart artık. 2 haftaya lig başlıyor. Grillitsch gelmezse yerine alacağı dedikleri adamda da benzer pürüz çıkar.
işleri bu değil mi zaten baya baya diyebilir. ortamı anlatır taraftarın sabırsızlıgını anlatır. seni almazlarsa büyük olay çıkar der. yaani futbolcunun öğrenemeyeceği çoğu dinamiği anlatır.türk menajer istediği trasnferde araya girer mi böyle "yav durun onlara gitmeyin , ben size kulüp bulurum 1M eu da üstün haşırt ederim" diyebiliyor mu misal
2 ye anlasın abı ya
acabası mı var ya baska türk menajer tanıyon mu senAhmet bulut mu acaba?
@ModeratörAhmet bulut mu acaba?
Mehmet Topal ile aralarında dağ gibi teknik ve pas yeteneği farkı var.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Parayı veren düdüğü çalar. Menajer'in niyeti nedir bilemem.türk menajer istediği trasnferde araya girer mi böyle "yav durun onlara gitmeyin , ben size kulüp bulurum 1M eu da üstün haşırt ederim" diyebiliyor mu misal
Etkileşim yüksek diye hep haberleri akşam paylaşıyorlar. Bütün gün işinize gücünüze bakıp akşam 10 da Twitter'a girseniz hiçbir şey kaybetmezsiniz.
Bu adamın verdiği bilgiler genelde tutarlı oluyor.kolpaliyo ezik. 1 ay once gri trabzoj habeeleri vardi da herif trabzon’a gitmek istemiyo denmisti
Topal da iyi topçuyduMehmet Topal ile aralarında dağ gibi teknik ve pas yeteneği farkı var.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum