Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GS ile ugrasanın cocugu olmaz

elbet birgün dersini alır

akıllı olun

TS'liler Galatasaray ile aynı menajerle çalışıyoruz, bu yüzden liste aynı diyordu. Çok inanılacak haber değil ama yangın şart artık. 2 haftaya lig başlıyor. Grillitsch gelmezse yerine alacağı dedikleri adamda da benzer pürüz çıkar.
Taraftarın takım ekonomilerine katkısı çok sınırlı artık, istenen Grillitschin 1 senelik maaşını anca öder taraftar o yüzden yönetimlerin artık taraftarı fazla salladığını düşünmüyorum.

Grillitsch konusunda da 6 no için başka adam almayacaksak karşıyım.

türk menajer istediği trasnferde araya girer mi böyle "yav durun onlara gitmeyin , ben size kulüp bulurum 1M eu da üstün haşırt ederim" diyebiliyor mu misal
işleri bu değil mi zaten baya baya diyebilir. ortamı anlatır taraftarın sabırsızlıgını anlatır. seni almazlarsa büyük olay çıkar der. yaani futbolcunun öğrenemeyeceği çoğu dinamiği anlatır.

Ahmet bulut ts a ayarlar o nu. Gecmis olsun

IMG_1024.webp

Şike yine her alanda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mehmet Topal ile aralarında dağ gibi teknik ve pas yeteneği farkı var.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Oyun anlayışları aynı ama dediğin gibi çok bariz bir teknik kabiliyet fark var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

türk menajer istediği trasnferde araya girer mi böyle "yav durun onlara gitmeyin , ben size kulüp bulurum 1M eu da üstün haşırt ederim" diyebiliyor mu misal
Parayı veren düdüğü çalar. Menajer'in niyeti nedir bilemem.
Etkileşim yüksek diye hep haberleri akşam paylaşıyorlar. Bütün gün işinize gücünüze bakıp akşam 10 da Twitter'a girseniz hiçbir şey kaybetmezsiniz.
kolpaliyo ezik. 1 ay once gri trabzoj habeeleri vardi da herif trabzon’a gitmek istemiyo denmisti
Bu adamın verdiği bilgiler genelde tutarlı oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt