GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 95

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,7K
Sayfa
95/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AMİRİ GSDE!! yönetime bakın nasıl msj gönderiyor bu zeka gercek mi

video

kanıt

amiri.png

27 temmuzda aslandakı yeniayı düşünürsek bir gövde gösterisi olabilir transferde bu hafta ama diğer bitecek o 3 transfer kim bilemiyorum

İlk neden maliyet renktaş. Kapalı kutu adamlara saçacak paramız yok. Diğer nedenlere gelirsek, kaç yıldır aynı ligde renktaş başka takımların almaması düşündürücü. Bir de böyle liglerin fiziksel temas zayıf, defanslar hücumculara eşlik ediyor gol atarken filan. Cica ve Morutan'dan ağzımız yandı o yüzden çekinceliyim.
Belkide bu yüzden bizimkiler önce kira sonra bonservis düşünüyo. Bir gorelim burda ne yapicak diye. Bu 10 numara iside amma zormuş bee. Zaten sayısı en az olan mevki sanırım.

Bi yandanda diyorum uzun kısa farketmeksizin isabetli pas atan oyunu geriden yönlendirebilen ,marcaoya göre daha uzun boylu yanılmıyorsam ,buyüzden hava hakimiyetide olabilen ve sanırım bir sezondur stoper oynayan grilişi bizde orası için mi düşünüyoruz.buyüzden mi bi 6 no daha isteniyor acaba?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla ben gidip iyi oynadığı maçları mi direk seçtim ne yaptım. :) Neyse biraz daha izliycem şimdi sen böyle diyince bende killandim
Geçen sene izlemedim muhtemelen geçen sene iyi oynayıp kariyer sezonunu yaşamış ama yine iyi teklif alamadı.

Lindström Brondby sezonuyla çat diye Frankfurt'a gitti mesela. Onyeka gitti, Cajuste gitti, Kopenhag'da soldaki çocuk gitti bir bu kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt