AMİRİ GSDE!! yönetime bakın nasıl msj gönderiyor bu zeka gercek mi
video
kanıt
video
kanıt
her maç ısrarla oynatildigina göre Oğulcan olabilirForvet ismi düşmedi hala 2.forvet kim olacak merak içerisideyim.
Valla ben gidip iyi oynadığı maçları mi direk seçtim ne yaptım.4 maçını falan izledim hiç birinde top oynamadı.
Nevzgwat'ın verdiği son bilgilere göre 1-2 hafta sonra biz :
S.çtık @Furkan Korkmazdede harit bitmeye yakın diyor
NiyeGrilitsch gelirse hava limanına taraftarlar akın eder
Ben ismi geçen 10 noların hepsine olumsuzum biraz Amiri için okeyim Alman alt yapılı diye.
Evander 5 büyük ligin dışında olup transfer yapamayan bir kaç topçudan biri.
Zamanında Porto istedi, 12 talep ettiler olmadı. Niye olmadığını falan araştırmak lazım.
Belkide bu yüzden bizimkiler önce kira sonra bonservis düşünüyo. Bir gorelim burda ne yapicak diye. Bu 10 numara iside amma zormuş bee. Zaten sayısı en az olan mevki sanırım.İlk neden maliyet renktaş. Kapalı kutu adamlara saçacak paramız yok. Diğer nedenlere gelirsek, kaç yıldır aynı ligde renktaş başka takımların almaması düşündürücü. Bir de böyle liglerin fiziksel temas zayıf, defanslar hücumculara eşlik ediyor gol atarken filan. Cica ve Morutan'dan ağzımız yandı o yüzden çekinceliyim.
stoper agustosa kalır demiş nevzat gaztedeŞu kadroya göre ya stoperimizin biri yerli olacak ya kaleye Okan Kocuk geçecek . İkinci ihtimal zor bakalım zamanla görürüz
Geçen sene izlemedim muhtemelen geçen sene iyi oynayıp kariyer sezonunu yaşamış ama yine iyi teklif alamadı.Valla ben gidip iyi oynadığı maçları mi direk seçtim ne yaptım.Neyse biraz daha izliycem şimdi sen böyle diyince bende killandim
Kazığı sokacaklar illa takıma
AMİRİ GSDE!! yönetime bakın nasıl msj gönderiyor bu zeka gercek mi
video
kanıt
Ekli dosyayı görüntüle 169312