TamamGalatasaray'dan hiçbir şey olmaz.
TamamGalatasaray'dan hiçbir şey olmaz.
O macida izliycem. Dediğin iyi oldu kıyaslamak lazım. Umarım tek maçlık kötü performanstir bu herkesin başına gelebilir. Ama sürekli böyle düşüşler yasiyosa o zaman sıkıntı. Müsait olunca onuda izliycem merak ettimBen de Slavia maçını izlemeni tavsiye ederim.
Sonra da bu iki adam aynı mı diye üzerine bir düşün, demin sormuşsun ya sorunu ne diye işte sorunu tam olarak bu.
Forvet ismi düşmedi hala 2.forvet kim olacak merak içerisideyim.yeni bir şey yok kendimizi gaza getirmekten başka. yarın netleşir durumlar az cok
YokAyoze Perez'i alın lan!
4 maçını falan izledim hiç birinde top oynamadı.O macida izliycem. Dediğin iyi oldu kıyaslamak lazım. Umarım tek maçlık kötü performanstir bu herkesin başına gelebilir. Ama sürekli böyle düşüşler yasiyosa o zaman sıkıntı.
Müthiş bir herif yav niye istemiyorsun?
yok. kolpa isim bile dusmediForvet ismi düşmedi hala 2.forvet kim olacak merak içerisideyim.
İlk neden maliyet renktaş. Kapalı kutu adamlara saçacak paramız yok. Diğer nedenlere gelirsek, kaç yıldır aynı ligde renktaş başka takımların almaması düşündürücü. Bir de böyle liglerin fiziksel temas zayıf, defanslar hücumculara eşlik ediyor gol atarken filan. Cica ve Morutan'dan ağzımız yandı o yüzden çekinceliyim.Renktas bilmediğim için soruyorum yanlış anlama. Harit kafadan çöp ve bitiriciligi kötü. Pasları süper değil ama çok iyi bir driblingci. Hadi Hariti elerim bundan dolayı. Peki Evander neden çöp. Anlatır mısın neyi çöp hangi özelliği sana bunu düşündürdü.
İyi oyuncu da o kadar değil sanki yav.Grilitsch gelirse hava limanına taraftarlar akın eder
bir ömür baptista , pires izlemiş biri olarak tavsiyem resmi imza atılmadan kimseyi izlemeyin, tecrübeyle sabit.Ulan Grillitsch gelmiyor mu yani simdi. 65'inci sayfadayim. Puh allah belasini versin bu isin ya. Ulan herifin bir suru videosunu analizini falan izledim bosuna miydi yani
Ciddi postlara ara ver artık!!!İlk neden maliyet renktaş. Kapalı kutu adamlara saçacak paramız yok. Diğer nedenlere gelirsek, kaç yıldır aynı ligde renktaş başka takımların almaması düşündürücü. Bir de böyle liglerin fiziksel temas zayıf, defanslar hücumculara eşlik ediyor gol atarken filan. Cica ve Morutan'dan ağzımız yandı o yüzden çekinceliyim.
Ünsal'dan sonra türk solunun tadı kalmadı.Mizahını beğeniyom komünistdaş
İspanyollara negatifim ama ucuza çözülecekse isterdim kanadı da yedekler.Müthiş bir herif yav niye istemiyorsun?