Efe Bayraktar
Aslan Üye
yarın dübua videosunda avusturya bayrağı gelmezse grillitsch işi yatar
Benimde aklimdan gecmedi degil.marcao seneye kiralık gelir bize
44'te baldırı attı çıktı. Şöyle 90 dk izleyebilseydim bir şey söyleyebilirdim. Ama nazarımız değdi. O takımda Dreyer de iyi futbolcu. Onu daha çok beğendim ben.almalı mıyız sence
sadece yetenek olarak da değil aradığımız profil mi
2.dalgada daha önemli isimler gelecekmiş zaten abi.evander degildir herhalEvander, Porto'dan gelen Josue gibi bence. Bir tık adam da kovalayanı.
Umursamazlığı bile ona benziyor.
bu dalga kücük geldi2.dalgada daha önemli isimler gelecekmiş zaten abi.evander degildir herhal
kalsın o zaman ya burada toy topçu için müsait ortam yok şuan. şampiyonluk sonrası hava değişir belki ama şuan tahammül seviyesi sıfıra yakınFizik olarak sağlam duruyordu. Ama toy topçu daha.
Evander, Porto'dan gelen Josue gibi bence. Bir tık adam da kovalayanı.
Umursamazlığı bile ona benziyor.
Bence tam bir 10 numara. Benim izlediğim adam asist yapıyo. Güzel paslari var. Dribling var. Duran top kullaniyo. Şut atiyo çalım yapıyo. İyi tekniği var ve iyi bir bitirici. Ayrıca oyun görüşü iyi. Eksik yani ise biraz daha şutlarini geliştirebilir ki gayet iyi aslında. Başkada eksiğini görmedimevander nasıl bir oyuncu hakikaten
transfermarkta göre daha çok merkez orta saha oynamış ve videolara göre de gedson tarzı görünüyor ama herkes on numara diyor
onun sevgilisi çok guzel ama zayıf karımal mal topcu pesınde kosmayı bırakıp amiriyi getirin hazır adam gelisim sıkıntısıda yok
Ben ismi geçen 10 noların hepsine olumsuzum biraz Amiri için okeyim Alman alt yapılı diye.sen olumsuzsun o zaman
neden bu kadar peşindeyiz acaba
Bence biraz transferler arasında bağlantılı hareket ediliyor. Gelecek 2. Forvetin tarzı ne, kanat gelecek mi, 6 numara kim olacak vb. durumlar önümüzdeki transferleri etkiliyor.Okan tam olarak ne özellikte oyuncu istiyor acaba.asker bi 10 no görünümlü 8,5 mü veya etrafı askerlerle çevrili olan tek işi rakibin belini kıracak class 10 no mu?bi hagi şıno bulmak imkansız ama o kadarda olmasa bile hakkını verecek vardır mutlaka o tarz 10 no
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o iyi topçu galiba. rusya gibi kısır ligde iyi skor yapmışO takımda Dreyer de iyi futbolcu. Onu daha çok beğendim ben.
evt guzelmıs turnayı gozunden vurmusonun sevgilisi çok guzel ama zayıf karı