Dün maçını izledim Coutinho'ya benzettim ben.evander nasıl bir oyuncu hakikaten
transfermarkta göre daha çok merkez orta saha oynamış ve videolara göre de gedson tarzı görünüyor ama herkes on numara diyor
Dün maçını izledim Coutinho'ya benzettim ben.evander nasıl bir oyuncu hakikaten
transfermarkta göre daha çok merkez orta saha oynamış ve videolara göre de gedson tarzı görünüyor ama herkes on numara diyor
serbest kalma bedeli var alsınlar, bizde Emin Metehan varnelssonu saklayın
nelssonu saklayın
Aynen öyle. Baya kaliteli kumaşı var. Ligini kimse kafasına takmasin. İyiki Pedro yerine bunu almışım derim ben direkEvander i alırsak Pedro yu unuturuz, bu oyuncu bildiğin young alex. Müthiş transfer olur.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
cılız gözüküyor baya. ayağı yere iyi basıyor mu dengesi gücü nasıl. cica gibi fiziksel sıkıntı yaşar mı buradaDün maçını izledim Coutinho'ya benzettim ben.
Fizik olarak sağlam duruyordu. Ama toy topçu daha.cılız gözüküyor baya. ayağı yere iyi basıyor mu dengesi gücü nasıl. cica gibi fiziksel sıkıntı yaşar mı burada
sen bu şekilde benzettiysen olur yav o zaman forvet arkası ondan.Dün maçını izledim Coutinho'ya benzettim ben.
Dün maçını izledim Coutinho'ya benzettim ben.
Bizden başka ucuza verecek adam bulamazlar en az 25m euro sokarlar bunlara umarım.Marcao'yu geri yollayacaklar diye yorumladım.