GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 90

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
540,6K
Sayfa
90/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5083.jpg
Reisi atıp durmayın büyük halini görğnce gülme tutuyor ya 😂

Evander hakkında bir sürü değişik yorum var.1’i ikinci forvet gibi talisca tarzı bir adam diyor,birisi Alex tarzı oyunda kurabilen bir adam klasik 10 numara diyor.Hangisl doğru😂

Öğlen 1-2 gibi hıyarın biri çıkıyor bişeyler zırvalıyor. Tabii bu foruma düşüyor hemen. Akşama kadar olumsuzluk akıyor. Sonra bu saatlerde Haluk,Gökhan,Ali Naci konuşuyor herşey güllük gülistanlık. Sabaha kadar kadrolar kuruluyor. Sonra ki gün aynı muhabbet. Kısır döngü.
Kendimi alıntılıyorum ama akşam demiştim. Öğleden sonra aynı olacak. Akşama Allah kerim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav her hafta oyuncu adını değiştirerek salıyorlar piyasaya.

Güya her futbolcuya 3.5 milyon euro teklif yapıyoruz.
Serin hikaye yav, gün itibariyle danimarkadan 6 milyona o istatistiklerle genç ve brezilyalı bir furbolcu alabiliyorsun ve az dur yah diyorsan ya aklın yok yada seni çok pis kullanıp piyasa yapacaklar.

Tam bir mal bu adam yaaa. Bunamış ne konuştuğunu kendi dahil kimse bilmiyor ama a spor hala inatla program yaptırıyor
Normalde bir insanın işi neyse benim gibi sıradan insandan daha iyi o işi bilmeli. Benden iyi araştırmış olmalı benden fazla bilgiye sahip olmalı. Gueye Grilisch kim diyen bir insan çıkıp bana futbol anlatıyor. Kardeşim sen maç izlemiyosun demekki gueye nasıl bilmezsin hiç mi sampiyonlwr ligi izlemedin. Sen nasıl futbol yorumlayabiliyosun ki. Ama bizde herşey böyle. Kimse layigi ile işini yapmıyor. Sen modern bir Avrupa ülkesinde bunu çıkıp spor programında söylersen son çıktığın program olur. Diyecek söz yok...

evander nasıl bir oyuncu hakikaten

transfermarkta göre daha çok merkez orta saha oynamış ve videolara göre de gedson tarzı görünüyor ama herkes on numara diyor

girilişşşşşş abi eee
vaka vaka ee
giriliş abi giriliş abi
hoşgeldin cimboma

"Seferovic'in ardından birinci sınıf bir golcü daha gelecek. Bu isim Sörloth değil. Çok konuşuluyort ama özellikle sordum. Galatasaray'da bir transfer dalgası daha olacak ve esas hamleler orada olacak. Büyük hamleler bir sonraki dalgada yapılacak. Galatasaray büyük transferlerini son furyada gerçekleştirecek.Öncelikle Dubois, Seferovic ve olursa Grillitsch transferleri açıklandıktan hemen sonra asıl ses getirecek transferler olacak."

"Gueye defteri henüz kapanmadı ve her an o transferle ilgili yeni gelişmeler olabilir."

''Galatasaray ortasahaya en az 3 transfer yapmayı planlıyor'

nevzat dindar

@Sami Karakoç @Enis Savar @Hasan Çam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri