Nedim Tokuyucu
İmparator
Reisi atıp durmayın büyük halini görğnce gülme tutuyor ya
Reisi atıp durmayın büyük halini görğnce gülme tutuyor ya
Topa bomba muamelesi yapan kimse kalmaycak 11de oleyyy beee
Her maç oynatırlarNe biçim anlaşma bu yahu. Sakatlanırsa ne olacak?
"Arda Güler 1500 dakika oynarsa bu sezon serbest kalma bedeli 17.5M€ olacak. Oynamazsa 5M€ olacak."
Kendimi alıntılıyorum ama akşam demiştim. Öğleden sonra aynı olacak. Akşama Allah kerim.Öğlen 1-2 gibi hıyarın biri çıkıyor bişeyler zırvalıyor. Tabii bu foruma düşüyor hemen. Akşama kadar olumsuzluk akıyor. Sonra bu saatlerde Haluk,Gökhan,Ali Naci konuşuyor herşey güllük gülistanlık. Sabaha kadar kadrolar kuruluyor. Sonra ki gün aynı muhabbet. Kısır döngü.
noldu at-adam ... hoca dediğin adama Mert Müldür'de düz gidiyordun....ne oldu????Nevzat: Mahmut hoca diyor ki sag bek 3 sene garanti.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
biz muhakkak 3,4 sene birşey ararız ama kaleci olur forvet olur, biyer herzaman boş oluyor genelde
Ben talisca bekliyorumEvander i alırsak Pedro yu unuturuz, bu oyuncu bildiğin young alex. Müthiş transfer olur.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İkisindende var yetenek olarak tabi.Evander hakkında bir sürü değişik yorum var.1’i ikinci forvet gibi talisca tarzı bir adam diyor,birisi Alex tarzı oyunda kurabilen bir adam klasik 10 numara diyor.Hangisl doğru![]()
Normalde bir insanın işi neyse benim gibi sıradan insandan daha iyi o işi bilmeli. Benden iyi araştırmış olmalı benden fazla bilgiye sahip olmalı. Gueye Grilisch kim diyen bir insan çıkıp bana futbol anlatıyor. Kardeşim sen maç izlemiyosun demekki gueye nasıl bilmezsin hiç mi sampiyonlwr ligi izlemedin. Sen nasıl futbol yorumlayabiliyosun ki. Ama bizde herşey böyle. Kimse layigi ile işini yapmıyor. Sen modern bir Avrupa ülkesinde bunu çıkıp spor programında söylersen son çıktığın program olur. Diyecek söz yok...Tam bir mal bu adam yaaa. Bunamış ne konuştuğunu kendi dahil kimse bilmiyor ama a spor hala inatla program yaptırıyor
İzlemedim,umarım öyle çıkar.
Evander yem olmasa keşke. Pedro da gitti.