GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 92

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,7K
Sayfa
92/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evander nasıl bir oyuncu hakikaten

transfermarkta göre daha çok merkez orta saha oynamış ve videolara göre de gedson tarzı görünüyor ama herkes on numara diyor
Bence tam bir 10 numara. Benim izlediğim adam asist yapıyo. Güzel paslari var. Dribling var. Duran top kullaniyo. Şut atiyo çalım yapıyo. İyi tekniği var ve iyi bir bitirici. Ayrıca oyun görüşü iyi. Eksik yani ise biraz daha şutlarini geliştirebilir ki gayet iyi aslında. Başkada eksiğini görmedim

sen olumsuzsun o zaman

neden bu kadar peşindeyiz acaba
Ben ismi geçen 10 noların hepsine olumsuzum biraz Amiri için okeyim Alman alt yapılı diye.

Evander 5 büyük ligin dışında olup transfer yapamayan bir kaç topçudan biri.

Zamanında Porto istedi, 12 talep ettiler olmadı. Niye olmadığını falan araştırmak lazım.

Okan tam olarak ne özellikte oyuncu istiyor acaba.asker bi 10 no görünümlü 8,5 mü veya etrafı askerlerle çevrili olan tek işi rakibin belini kıracak class 10 no mu?bi hagi şıno bulmak imkansız ama o kadarda olmasa bile hakkını verecek vardır mutlaka o tarz 10 no

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence biraz transferler arasında bağlantılı hareket ediliyor. Gelecek 2. Forvetin tarzı ne, kanat gelecek mi, 6 numara kim olacak vb. durumlar önümüzdeki transferleri etkiliyor.

Hatta 6-8-10 geçişini doğru yapabilmek için 6 ve 10 transferlerini çift olarak çözmeye çalışıyorlar o yüzden de biraz gecikiyor gibi geliyor bana.

Umarım yani :)

onun sevgilisi çok guzel ama zayıf karı
evt guzelmıs turnayı gozunden vurmus

Nele Kracht - Bio, Age, Height, Wiki | Models Biography

IRZ dusmanları alıntılayıp hakkında msj yazmasın allah amiriye bagıslasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt