GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 94

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,7K
Sayfa
94/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de Slavia maçını izlemeni tavsiye ederim.

Sonra da bu iki adam aynı mı diye üzerine bir düşün, demin sormuşsun ya sorunu ne diye işte sorunu tam olarak bu.
O macida izliycem. Dediğin iyi oldu kıyaslamak lazım. Umarım tek maçlık kötü performanstir bu herkesin başına gelebilir. Ama sürekli böyle düşüşler yasiyosa o zaman sıkıntı. Müsait olunca onuda izliycem merak ettim

Ekli dosyalar

• C11F0C56-CC0A-43CD-A502-EF911F113D02.webp
    C11F0C56-CC0A-43CD-A502-EF911F113D02.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 54
Renktas bilmediğim için soruyorum yanlış anlama. Harit kafadan çöp ve bitiriciligi kötü. Pasları süper değil ama çok iyi bir driblingci. Hadi Hariti elerim bundan dolayı. Peki Evander neden çöp. Anlatır mısın neyi çöp hangi özelliği sana bunu düşündürdü.
İlk neden maliyet renktaş. Kapalı kutu adamlara saçacak paramız yok. Diğer nedenlere gelirsek, kaç yıldır aynı ligde renktaş başka takımların almaması düşündürücü. Bir de böyle liglerin fiziksel temas zayıf, defanslar hücumculara eşlik ediyor gol atarken filan. Cica ve Morutan'dan ağzımız yandı o yüzden çekinceliyim.

İlk neden maliyet renktaş. Kapalı kutu adamlara saçacak paramız yok. Diğer nedenlere gelirsek, kaç yıldır aynı ligde renktaş başka takımların almaması düşündürücü. Bir de böyle liglerin fiziksel temas zayıf, defanslar hücumculara eşlik ediyor gol atarken filan. Cica ve Morutan'dan ağzımız yandı o yüzden çekinceliyim.
Ciddi postlara ara ver artık!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt