harit carvalho gueye evander embalo arnatuovic
şunlardan gueye ve arnatuovic büyük dalga olur
şunlardan gueye ve arnatuovic büyük dalga olur
Nevzat in bahsettiği 2. büyük dalga mi ?![]()
Saka maka Erden reisin dedigi gibi bu takım bu sene söke söke sampiyon olacak. Burdaki tüm cimbomlulara sevgiler..
Evet haklısın ama o bölge için net adam almak daha maliyetli kanka ya. Hadi Evanderdeki riskten dolayı maliyeti geçtim, oturmuş 10 no adam alması da çok zor.İlk neden maliyet renktaş. Kapalı kutu adamlara saçacak paramız yok. Diğer nedenlere gelirsek, kaç yıldır aynı ligde renktaş başka takımların almaması düşündürücü. Bir de böyle liglerin fiziksel temas zayıf, defanslar hücumculara eşlik ediyor gol atarken filan. Cica ve Morutan'dan ağzımız yandı o yüzden çekinceliyim.
Çok kaliteli bir transfer olduğu icin olabilir mi acaba
Fazla para istedikleri için olabilir mi acaba bilmiyorum ama kiralik ve zorunlu olmayan opsiyonla denenmesinde zarar yoktur benceGeçen sene izlemedim muhtemelen geçen sene iyi oynayıp kariyer sezonunu yaşamış ama yine iyi teklif alamadı.
Lindström Brondby sezonuyla çat diye Frankfurt'a gitti mesela. Onyeka gitti, Cajuste gitti, Kopenhag'da soldaki çocuk gitti bir bu kaldı.
Bu tarz bir teklife verme ihtimalleri yok.Fazla para istedikleri için olabilir mi acaba bilmiyorum ama kiralik ve zorunlu olmayan opsiyonla denenmesinde zarar yoktur bence
Ulan Grillitsch gelmiyor mu yani simdi. 65'inci sayfadayim. Puh allah belasini versin bu isin ya. Ulan herifin bir suru videosunu analizini falan izledim bosuna miydi yani
nelssonu saklayın
Grilitsch gelirse hava limanına taraftarlar akın eder
3 , 4 farklı mevkide oynayabilen , ayakları çok düzgün , joker bir oyuncu renktasİyi oyuncu da o kadar değil sanki yav.
Rodop yerine genç birisini gs muhabiri yapsalar daha mantıklı adam tamamen içki içebilmek için gs muhabirliği yapıyor.rodop 70liige fondipleyip yayina cikiyor
mal mi ne
Düzenli izlediniz herhalde bu adamı?Çok kaliteli bir transfer olduğu icin olabilir mi acaba![]()
Haritin pasları hakkında ne düşünüyorsun peki. Uzaktan şutları ciddi iyi değil. Dribling Çalım çok iyi uber hatta. Bitiricilik eh işte. Paslar ne alemdeMesela yetenek bareminde Harit daha iyi bariz, koy en baba ŞL maçına orada da yapar o işleri ama Evander asla world class olamaz.
Ama Evander 5-7 arası oynar
Harit 2-9 arası