Sami Karakoç
İmparator
Omari gonderip sag tarafi1-2 transfer daha belli olacak diyor süleyman rodop
ali turap, metehan ve emin a takimda olacak diyor
Duba-ali yapariz umarim. Gerektiginde baris da oynayabilir
OMAR GITMELI
Omari gonderip sag tarafi1-2 transfer daha belli olacak diyor süleyman rodop
ali turap, metehan ve emin a takimda olacak diyor
Tuhaf forvet ne yav.Kim yaw tuhaf forvet
Dede tuhaf bir adam alinacak diyoTuhaf forvet ne yav.
Kanat ve santrafor oynayan demek istedi rodop.Tuhaf forvet ne yav.
dede beğenmedi o zaman adamıDede tuhaf bir adam alinacak diyo
Yok seferden bile iyi isimi demisti.
ismi tuhaftır o zaman shamurodov gibi ama oda kanat oynamıyorYok seferden bile iyi isimi demisti.
İyi anlamda mı yoksa beğenmedi için mi tuhafDede tuhaf bir adam alinacak diyo
Boupendza diye yorumladımKanat ve santrafor oynayan demek istedi rodop.
Öyle birsey iste, kötü anlamda demedi.İyi anlamda mı yoksa beğenmedi için mi tuhaf
Boupendza diye yorumladım
Iyi anlamda tuhaf. Birkac bolgede oynayacak bir isimmisİyi anlamda mı yoksa beğenmedi için mi tuhaf
Boupendza diye yorumladım
Terimi çok severim ama transfer işinde hiç iyi değil. Hocaya gidip diceksin şunlar şunlar gelebiliyor sana hangisi uyar onagöre sectiricen. Kendi seçince sapıtıyor Anadoludan meyve toplar gibi her seferinde hep zarar. Kemal Tokak kim mesela hatırlayamadım bile. Yok olup gitmiş adamlarla sözde geleceğin takımını kuruyormus iyiki kuramamışFenerbahçe’nin geniş transfer listesi, Galatasaray’ı harekete geçirdi. Bunun nedeni listede bulunan birçok ismin, Fatih Terim tarafından daha önce yönetime sunulan raporda yer alması... Tecrübeli çalıştırıcı bu nedenle yöneticilerle mini bir zirve yaptı. Terim, Mehmet Ekici, Alper Potuk, Serdar Aziz, Yiğit Gökoğlan ve Kemal Tokak gibi genç ve yerli futbolcular için mutlaka kulüpleriyle temasa geçilmesini isteyerek, “Geleceğin Galatasaray’ını kurmak için bu oyunculara ihtiyacımız var. Tabii ki hepsini transfer edemeyiz. Ancak bu futbolcuların birçoğunu kadromuza katmamız gerekiyor. Bunun için de sık sık oyuncularla ve kulüpleriyle görüşme halinde olmamız gerek” ifadelerini kullandı.
HAZARD İÇİN LOBİ
Fatih Terim, bu oyuncuların dışında Gaziantepsporlu Dany’le de yakından ilgileniyor. Ünal Aysal ise, Aykut Kocaman’ın listesinde 1 numara olan Eden Hazard için yeniden harekete geçmeye hazırlanıyor. Başkan’ın, Avrupa devlerinin peşinde olduğu genç yıldızın Türkiye’ye gelmeyi kabul etmesi halinde, forma giyeceği kulübün Galatasaray olması için Belçika’daki bağlantılarını kullanmayı planladığı öğrenildi.
kralspor ekim 2011 #nostalji
Doğru yaklaşım ismi tuhaf olan kanat forvet araştırmalarına start verelim @Sami Karakoçismi tuhaftır o zaman shamurodov gibi ama oda kanat oynamıyor
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bunların hepsi aynı seyi söylüyosa yine duyum almışlar.kimmiş o 3 transfer merak ettim
dağılalım ben İngiltere'ye bakayımDoğru yaklaşım ismi tuhaf olan kanat forvet araştırmalarına start verelim @Sami Karakoç

%100 katılıyorum. Bu arada ascacibar italyaya kiralık gitmiş ya...Omari gonderip sag tarafi
Duba-ali yapariz umarim. Gerektiginde baris da oynayabilir
OMAR GITMELI