GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 116

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,9K
Sayfa
116/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hız; tempo, dayanıklılık bambaşka şeyler bence terimleri karıştırıyorsun.

Sadece pozisyon bilgisiyle de tempo sorununu çözemezsin, aksi durumda stoperler 30 metreyi savunur.
Gece uyumadım adminim anlatmak istediğim yerinde müdahale ederek atağı olgunlasmadan bitirebilecek yeteneğe sahip bir oyuncu. Ayrıca topu koşturarak hızlı atağa cikartabilecek oyuncular. Kısa vadede yetisebilecek hizlarida var. Sanki Alex gibi top ayagindayken sadece oynuyorlar gibi bir algı var Sergio ve Grilis için. Arkasına yamyam bulalım diyorlar ama bu adamlarda hız&dayanıklılık&pozisyon bilgisi var. Bire birde yerinde müdahale yapan kişiler. Hatta ben çoğu kişinin aksine Nzonzi, carvalho, grilis gibi ayağı iyi ama görece temposuz 6 nolari daha çok seven biriyim. Bizim en büyük sorunumuz defanstan top çıkarmak, hızlı atağa çıkmak. Marcao orta saha olmadığı için çok zorlanıyordu. Ama bu oyuncular orta sahayı domine etmek ve geçiş oyununu sağlamak için biçilmiş kaftan. İleride Gomis vs yerine hızlı bir oyuncumuz olsa çok gol attirirlar. Ayrıca ileride top tutmadaki sıkıntıyı da giderirler. Her ikisinide yapacak gueye gibi birini bende isterim ama yok ne yazık ki

Berkanla taylan rakipleri messi yapıyordu. Rakibi kaptıyorlar ha alıcaz topu diyorum ama nafile, bizimkilerin temel bilgileri de sıfır o yüzden oleviera vs o kalitede alan parselleyebilecek kim gelirse gelsin ligin sonunu görürüz bir şekilde.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bari faul yap, onu bile yapamiyorlardi😄

Screenshot_20220721-084754_Instagram.webp

Grillitsch icin futbol alimleri soyke iyi topcu boyle iyi popcu ama cok temposuzmus yazmis

Bundesliga uzmanlari, ceo, ltd sticiler

Sizin izlediginiz futbolun yedi tepesini, cihan ul gokkubbenizi, dervis makatinizi seveyim

Grillitsch - Olivera

Melo Selcuk ikilisine benzeyebilecek en optimum isimler hem skor katkisina hem kimyasina hem sistemsel olarakda

Temposuzmus pehhhh

Ayna adam sivrisinek assuncaoyu ovmus 5 dakika :))))

Grillitsch icin futbol alimleri soyke iyi topcu boyle iyi popcu ama cok temposuzmus yazmis

Bundesliga uzmanlari, ceo, ltd sticiler

Sizin izlediginiz futbolun yedi tepesini, cihan ul gokkubbenizi, dervis makatinizi seveyim

Grillitsch - Olivera

Melo Selcuk ikilisine benzeyebilecek en optimum isimler hem skor katkisina hem kimyasina hem sistemsel olarakda

Temposuzmus pehhhh

Ayna adam sivrisinek assuncaoyu ovmus 5 dakika :))))
griliçin özellikleri ok ben de lig için gayet yeterli görüyorum griliç oliveira ikilisini. fakat melo gibi konumlandırmak çok iddialı olur.

melo pasörlüğünün yanında müthiş sert bir adamdı. top çalma ikili mücadele rakamları üst seviyedeydi. bu daha bi busquets tarzı bir adam gibi

Olm sacma sapan yorumlar yapip komik duruma dusmeyin. Florian bu yaşta bu bok lige dusuyorsa bunun tek sebebi saçma sapan bi babaya sahip olmasıdır. Sports digitale de ki analizde bu bölüm detaylı anlatılmış izleyebilirsiniz. Bayernin rotasyon icin dusundugu adamdan bahsediyoruz ve dedigim gibi henuz 26 yaşında.

Gece uyumadım adminim anlatmak istediğim yerinde müdahale ederek atağı olgunlasmadan bitirebilecek yeteneğe sahip bir oyuncu. Ayrıca topu koşturarak hızlı atağa cikartabilecek oyuncular. Kısa vadede yetisebilecek hizlarida var. Sanki Alex gibi top ayagindayken sadece oynuyorlar gibi bir algı var Sergio ve Grilis için. Arkasına yamyam bulalım diyorlar ama bu adamlarda hız&dayanıklılık&pozisyon bilgisi var. Bire birde yerinde müdahale yapan kişiler. Hatta ben çoğu kişinin aksine Nzonzi, carvalho, grilis gibi ayağı iyi ama görece temposuz 6 nolari daha çok seven biriyim. Bizim en büyük sorunumuz defanstan top çıkarmak, hızlı atağa çıkmak. Marcao orta saha olmadığı için çok zorlanıyordu. Ama bu oyuncular orta sahayı domine etmek ve geçiş oyununu sağlamak için biçilmiş kaftan. İleride Gomis vs yerine hızlı bir oyuncumuz olsa çok gol attirirlar. Ayrıca ileride top tutmadaki sıkıntıyı da giderirler. Her ikisinide yapacak gueye gibi birini bende isterim ama yok ne yazık ki
Mevzu geri dönüşler ve yediğimiz geçiş hücumları. Oyuncunun savunduğu bölgenin geniş olması. İki adam da geniş alanları savunamazlar böyle olunca da stopere yük bindirir. Rakipten top almada ciddi sorun yaşıyoruz, tüm takım alan daraltmayı çok iyi bilmiyorsa bunu oyuncu özelinde çözebilirsin, o oyuncuların da kendi yarı sahasını savunabilmesi gerekir

Oyun kurmak vs gibi konular mesele değil, o konudaki sıkıntı oyuncu kalitesiydi takım yapısı değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt