GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 118

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,9K
Sayfa
118/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmza parası deyince her yıl imza parası var bu arada senelik 3 tü 4 istediler
ExcitableQuarterlyEgret-max-1mb.gif

O paraya alınmaz bu paraya alınmaz denecek zaman değil takım kalitesizlikten dökülüyor.Bir oyuncu milli ise genç ise bundesliga seri a da oynamış talibi var ve de free ise verilir öyle de verilir böyle de verirler.Cica lara morutanlara yerel ligden çıkmamışlarsa verilmez 5 ler 6 lar.
2.5 imza prası bonservis de geç 1.5 la anlaştıktan sonra can sıkar ekstra pra ama maalesef piyasa böyle 2.5 verip önümüze bakalım skorer adam lazım kanatları güçlendirmek lazım

Gecen hafta sanki bunu istiyoruz diye haber cikmisti? Fiorentinaya önce Grillitsch'de calim atacagiz, sonra ellerinden oyuncuyu kapacagiz.
Saz mi caz mi çalışmaları başlasın mi 😀😀😀😀

2 maaş = 3 brüt eder
3 sene sözleşme yapsak ki 4 ister en az 6 imza parası vericez.

6 bonservis 3 maaş vereceksek bedava olmasının anlamı kalmıyor.
ben her sene Milyon + imza parası olacağını düşünmüyorum yav - çünkü baya baya bir kulüpten bonservisli almış gibi alıyorsun. tek sahış haliyle bonservis gibi para ödenmesi bana çok abzürt geliyor.

attım 2 M imza parasını 4 sene için belki 500k olarak her seneye bölerler maximum (ya da daha kısa vadeye) - TS nin 1-2 trasnferi vardı öyle. bildiğim kadarıyla imza parası kısmı vergilenmiyor. Bence tıkanılan nokta 1 meblası olabilir ama 500k fark trasnfer bazında hallolmayacak bir fark değil o çözülür - nasıl ödeneceği konuşulan konu olabilir düşüncesindeyim. adam direkt istiyordur ama sıcak para olarak bir anda imza parasının tamamını ödemek yüklü kaçabilir gibime geliyor.

şu girilişi abartmayın abi bu kadar iyi topçuysa on kere imza atmıştı avrupada ki takımlara konuşulan rakamlar 1,5 2 yıllık 2 2,5 imza parası onlar için çok büyük rakamlar değil hele ki ingiltere için italya için
hayır ne bekliyoruz onuda anlamıyorum ön libero la bu ön libero savunmanın önünde oynayacak. hayır 10 gol 10 asist mi yapacak rakibi çalıma mı dizecek daha düne kadar donk oynuyordu bu takımda ve ne kadar faydalıydı siz düşünün gerisini. isimlere takılı kalmayın önemli olan sistem li oyun oynamak ön liberoya bu paraları gözden çıkaracaksak ( sadece lig var arkadaşlar ) ve ön taraf transferi için bütçeden bu transfer için kısacaksak çok büyük hata yaparız dany le semihle donkla enginle çolakla ya hepsini geçtim saidu diye adam vardı abi bizde onunla şampiyon olduk. bu saydığım isimler öyle ahım şahım top oynamıyolardı o dönemki takımların ön taraf çok iyiydi elmader baroş hakan şükür ümit karan necati iliç diyeceğim o dur ki bize skora katkısı çok olacak adamlara bu paraları veya daha fazlasını vermemiz gerek.ön liberoya 2,5 3 mil.çok fazla heleki sadece lig var buraya ortalama birini alıp ön tarafa para harcamak daha mantıklı bu giriliş denilen adama 2,5 3 vereceğimize oraya (örnek antalyadaki fernando gibi maliyeti düşük biri) onun yerine skor katkısı yüksek profilde bir oyuncuya vermek (örnek isco tarzı bir adama 4, 4,5) gözden çıkarmak daha mantıklı.

Grillitsch oldu varsaysak - 6 tmm, 8 tmm, sağbek tmm ,1ad forvet tmm , yerli stoper ve sol bek yedekleri tmm.

1 ad forvet daha
1 ad 10 ya da forvet arkası (ikili forvete dönerse uygun olacak)
1 ad ortasaha yedeği
1 ad kanat rotasyonu

mudur beklentimiz ?

yıllık 2m maaş 1m imza parası gibiyse normal değil mi? Bonservis yerine imza parası veriyorsun.
Bence senelik 2.5M€ ideal görünüyor. İmza parası 1 seferlik verin 2.5M€ alın şu oyuncuyu ya.

Jesse Lingard 4.8M€ kazanıyormuş net maaş mı bulamadım. Eğer brüt ise, EPL için 45-50% vergi var, 2.5M€ eder. Bedelsiz olarak imkansız görünmüyor.

Muslera

Dubois --- Nelsson --- Bardakçı --- PvA

Grillitsch

Yunus --- Sergio --- Lingard --- Kerem

Seferoviç​

Bu kadro kurulursa Okan hoca da bir şeyler yapar artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt