GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 122

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,9K
Sayfa
122/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelsona cidden üzülürüm. Galatasaray karakterinin vücut bulmuş hali resmen. Sürekli üst standartta oynuyor, iniş çıkış yok. Kimseyle bozusmuyor, gerektiğinde kaptan gibi takımını savunuyor, simarmiyor. Son dönemde transfer ettiğimiz nadir kalitelidir isimlerden. Elmander, İliç, Nelson gibi oyuncuların hastasıyız.

Zirve potansiyel olarak düşünürsek

Luyindama >Marcao>Nelson derim

Diğerlerine göre ekstrasi az ama bu istikrarı ve Avrupalı olması nedeniyle hepsinden daha iyi bir kariyere sahip olacağını düşünüyorum.. Luyindama malumunuz zaten bir sakatlık bitirdi adamı Marcao desen bir önceki sezon 5 milyona satılsın deniyordu Nelson bu tarz durumlara düşecek bir stoper değil asla..
Bu sezon gelişimini merak ediyorum geçen yılın üstüne koyabilirse çok güzel olacak

Okan hoca başarılı olur olmaz ayrı konu fakat dil konusunda kendisini geliştirmesini takdir ediyorum oyuncularla birebir iletişim çok önemli jesus bunagi sırf bu yüzden Avrupa'ya gidemedi şimdide bütün oyuncular Portekizce konusanlardan seçiyor normalde Avrupa'da hiçbir yönetim yada sportif direktör buna izin vermezdi napiyorsun hemşehrim senin dil okulunmu burası derlerdi

Zirve potansiyel olarak düşünürsek

Luyindama >Marcao>Nelson derim

Diğerlerine göre ekstrasi az ama bu istikrarı ve Avrupalı olması nedeniyle hepsinden daha iyi bir kariyere sahip olacağını düşünüyorum.. Luyindama malumunuz zaten bir sakatlık bitirdi adamı Marcao desen bir önceki sezon 5 milyona satılsın deniyordu Nelson bu tarz durumlara düşecek bir stoper değil asla..
Bu sezon gelişimini merak ediyorum geçen yılın üstüne koyabilirse çok güzel olacak
İlk geldiğine göre ciddi gelişmeside mevcut. Allah sakatlık vermesin. Lyiundama ve Marcaonun sorunu mental olarak sağlam değildi. Birgün muhteşem oynarken çok absurd bir hata yapabiliyorlardi. Nelsonda bu yok, Bu adam 4 4luk. 27ye kadar kendini gelistirirse Roma gibi, Inter gibi takımlar havada kapar. Umarım 25+ satılmayacaksa bu şekilde futbolu bizde birakir

1658393041338.webp

1658393075214.webp

Florianın piyasa değerini 16 M. kabul edersek Rosside 14.5 M., sizce eder mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri