Sami Karakoç
İmparator
Abartma furkNelson ile yeni sözleşme yapıp çıkış maddesini 40m filan yapsak keşke
Maç başı 1 paket sigara parasıBaya uygundu(1000tl)
Ben kalede artık Okan in oynamasindan yanayımGrillitsch gelirse o rotasyona 1 tane potansiyelli bir genç takviyesi gerekir. Yerli rotasyonunu atlarsak aynı 3 oyuncuya mahkum kalacağız sezon içinde. Yunus ve Kerem'in mevcut kadroda bir alternatifi bulunmuyor.
Emre Kılınç ve Barış Alper ile o iş zor.
Nelsona cidden üzülürüm. Galatasaray karakterinin vücut bulmuş hali resmen. Sürekli üst standartta oynuyor, iniş çıkış yok. Kimseyle bozusmuyor, gerektiğinde kaptan gibi takımını savunuyor, simarmiyor. Son dönemde transfer ettiğimiz nadir kalitelidir isimlerden. Elmander, İliç, Nelson gibi oyuncuların hastasıyız.
İlk geldiğine göre ciddi gelişmeside mevcut. Allah sakatlık vermesin. Lyiundama ve Marcaonun sorunu mental olarak sağlam değildi. Birgün muhteşem oynarken çok absurd bir hata yapabiliyorlardi. Nelsonda bu yok, Bu adam 4 4luk. 27ye kadar kendini gelistirirse Roma gibi, Inter gibi takımlar havada kapar. Umarım 25+ satılmayacaksa bu şekilde futbolu bizde birakirZirve potansiyel olarak düşünürsek
Luyindama >Marcao>Nelson derim
Diğerlerine göre ekstrasi az ama bu istikrarı ve Avrupalı olması nedeniyle hepsinden daha iyi bir kariyere sahip olacağını düşünüyorum.. Luyindama malumunuz zaten bir sakatlık bitirdi adamı Marcao desen bir önceki sezon 5 milyona satılsın deniyordu Nelson bu tarz durumlara düşecek bir stoper değil asla..
Bu sezon gelişimini merak ediyorum geçen yılın üstüne koyabilirse çok güzel olacak
Yunus'a yapmaları lazımNelson ile yeni sözleşme yapıp çıkış maddesini 40m filan yapsak keşke
Eder maalesefEkli dosyayı görüntüle 169344
Ekli dosyayı görüntüle 169345
Florianın piyasa değerini 16 M. kabul edersek Rosside 14.5 M., sizce eder mi?