Yellowredwall sayfasının kurucularından da sonra yolları ayırdılar. Transfer hakkında pek bilgisi yok garip tweetleri var. Çok önemsemeye gerek yok.Ben 1 Aslanim hesabini hatirliyorum. Sanki Aysal zamani cok aktifti.
Maradona Barça'dan ayrılırken Napoli harici hiçbir teklif almamış. Gerçek olabilir belki bu olay.Pederin söylediğine göre biz zamanında Maradona'yı da alıyormuşuz az kalsın.
abi sen o nöbettede gerginmişsin falcao için.bugunden mutlu olursam geçmişe gitmemSergen geçmişle ilgili şeyleri bırak artık
dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu.kimin öyle hikayesi var...messi,ronaldo tırtMaradona Barça'dan ayrılırken Napoli harici hiçbir teklif almamış. Gerçek olabilir belki bu olay.
Son 1 haftada 2-3 Maradona belgeseli izledim. Ne hayat yaşamış adam ya.
Seferovic arkasıirfan can
Çok çalkantılı bir hayat. -ki o da yorgun düşmüş.dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu.kimin öyle hikayesi var...messi,ronaldo tırt
Her güce rüyasında Galatasaray formalı halini görüyormuş.irfan can
oyuncu bizi istiyor göndersinlerSeferovic arkası
YUNUS - İRFAN CAN - KEREM
3'lüsü ha?
Gönder lan çocuğu! @Ali Koçoyuncu bizi istiyor göndersinler
bilyorum,adamın 10 tane belgeselini izledim.napolideyen bi menajer var suratsız,onla ortamlara çok girip cıkıyo.orda dagıtıyo kendini.Çok çalkantılı bir hayat. -ki o da yorgun düşmüş.
Menajerinde de tam kokocu tipi varmış zaten.bilyorum,adamın 10 tane belgeselini izledim.napolideyen bi menajer var suratsız,onla ortamlara çok girip cıkıyo.orda dagıtıyo kendini.
Bazen çok gergin olabiliorumabi sen o nöbettede gerginmişsin falcao için.bugunden mutlu olursam geçmişe gitmem
O dönemler kolaymış ya adam getirmek ikna edersen. 99 Baggio vakası mesela merak konusu bende hala.
Birinci ağızdan bildiğim Nedved, Trabzon'a gidiyor, şehri beğenmeyip dönüyor keza.