Serbay Buğday
10 Numara!
Sakat söylentisinden fiyat kıramazsınız diyorlar yani. Kuzeyliler tabi. Akıllı adamlar.
Sakat söylentisinden fiyat kıramazsınız diyorlar yani. Kuzeyliler tabi. Akıllı adamlar.
Salimin yalancısıyım1.5 değildir 1 falandır o bonus vardır yine.
Evander transferini Salim söylemedi ki Yakup Çınar 2.5-3 hafta öncesinde de söylüyordu hatta görüşmeye gidileceğini de o söyledi
Salim maaş konularında iyi bir kaynak değil benceSalimin yalancısıyım
Senin adın niye hala aynı???Salim maaş konularında iyi bir kaynak değil bence
Brezilyalı olması da avantaj. Ama işte Cicaldau yüzünden sendrom oluştu. Videolarda ne olduğu tam anlaşılmayınca hemen akıllara o geliyor.Avrupa kupaları için bir şey diyemem ama yatanın kalkmadığı ligimizde bence iş yapar.Yaşı genç muhtemelen ücretide makul olacak,bonservisi de 30 yaşındaki oyuncularla hemen hemen aynı ise makul şatlarda bir transfer görünüyor..Tumazsa bile bir şekilde satılabilir bir oyuncu.
İsim buldun da biz mi değişmedik.Senin adın niye hala aynı???
Moral oyuncusu
Iyi gununde hemen hemen herseyi yapabilen bir futbolcu
Kotu gununde, ki bunlar cok, cok tembel birisi. Yani ben sevmiyorum bu tipleri. Sampiyonluga oynayan takimda daha disciplinli topcu lazim. Ama x factoru var.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
10 numaraya 2 isim üzerinden görüşmeler yoğun geçiyordu bence 2 sinden biri olacak biri Harit diğeri Evander bunların dışına çıkılıp hayal satılacağını sanmıyorum Talisca vs gibi isimler olmayacağı için ya Harit olur ya Evander bu ikiliden seçin beğenin alınO halde o kolpacının haberine hiç itibar edilmez. Haluklar filan evander ve harit listede ama öncelik değil dedi. Yakup bir tane haber tuttursun dişimi kırarım
Kim icin diyorsunuzSalimin yalancısıyım