hayır denizlisporAdnan polatın 20:45 şampiyonluğu 3. Yıldızda mıydı?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hayır denizlisporAdnan polatın 20:45 şampiyonluğu 3. Yıldızda mıydı?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Drogba ya baksana bi kaç yaşında sıçramış
Ben demiştim Griliş yattı sanırım diye. Davulla zurnayla transfer olmaz.
lig başlayınca deneye deneye oyunumuzu buluruz üstat.beni en çok endişeye sevk eden hocanın kafasının nasıl bir oyun istediği konusunda net olup olmaması
mesela fenerde beşiktaşta bunlar belli
yapıyorlar yapamıyorlar ama anlıyorsun ne yapmaya çalıştıklarını
bizde ise bunu görebilen var mı diye sorduğumda net cevaplar alamadım
hazırlık maçlarını izlemedim tabi
Boktan bi ekibiz abi.adam ogulcani falan oynatti o forvetsizlikte,eren aydin dururken.aytac sonradan oyuna girdi gecen.eren aydina sans vermedi.emirhan ve beknaz süre almadibeni en çok endişeye sevk eden hocanın kafasının nasıl bir oyun istediği konusunda net olup olmaması
mesela fenerde beşiktaşta bunlar belli
yapıyorlar yapamıyorlar ama anlıyorsun ne yapmaya çalıştıklarını
bizde ise bunu görebilen var mı diye sorduğumda net cevaplar alamadım
hazırlık maçlarını izlemedim tabi
yok çok varBöyle 10 topçu varsa 1 i drogba oluyor biz o ihtimalin peşinden gidip 7.5 bonservis verebilecek bir kulüp değiliz maalesef..
lig başlayınca deneye deneye oyunumuzu buluruz üstat.
lig başlayınca deneye deneye oyunumuzu buluruz üstat.
Daha olumsuz bisey yok ama olmamasi icin mucadele cok.Gs taraftarinin arzusu hic suphesiz yerine gelecektir, olmayacaktir bu transfer.sonra baska oyuncularla ilgili haberler cikacaktir,orda da oyuncuyla ilgilenen bir kulup cikti mi,dede 2 sacmaladi mi yetecektir.Grilis olumsuz molumsuz en azindan sonuclandi. Alternatiflerini görelim ve bitirelim artik. Istalyan takimlariylan yapacagimiz musabakalarda görelim orta sahalarimizi
Sen bul barigrilitsch olmuyorsa 6 numaraya melo tarzı sert, 10 numaraya da ndiayenin akıllısı delici orta saha bulmamız lazım
grilitsch olmuyorsa 6 numaraya melo tarzı sert, 10 numaraya da ndiayenin akıllısı delici orta saha bulmamız lazım
Sen bul bari
GitmeyecekOkan o 5 haftayi çıkaramayınca gidecek,muhtemelen.gelecek olanda belli
Ne yalanimi gördün ki ?Salim maaş konularında iyi bir kaynak değil bence