Ortasaha aldirmadigi muddetce gidecek,çocuğu hala hasta sanirim.net bi bilgi yok bu konuda.cocuk oyleyken yapamaz bizdeGitmeyecek
Ortasaha aldirmadigi muddetce gidecek,çocuğu hala hasta sanirim.net bi bilgi yok bu konuda.cocuk oyleyken yapamaz bizdeGitmeyecek
Okan o 5 haftayi çıkaramayınca gidecek,muhtemelen.gelecek olanda belli
Okan hoca mi yemeye calisirsin haOkan o 5 haftayi çıkaramayınca gidecek,muhtemelen.gelecek olanda belli
Gitmemesi için destek olmalıyız da bir göstermeli hemen harcamamalıyız.Okan o 5 haftayi çıkaramayınca gidecek,muhtemelen.gelecek olanda belli
Mustafa denizli zamaninda dybala yi istemistik 8 milyon bonservisi oldugu icin iptal olmustu ayni sekilde haalandBöyle 10 topçu varsa 1 i drogba oluyor biz o ihtimalin peşinden gidip 7.5 bonservis verebilecek bir kulüp değiliz maalesef..
Ben destek olurum ama tahminimi yazdim sadeceGitmemesi için destek olmalıyız da bir göstermeli hemen harcamamalıyız.
Ben destek olurum ama tahminimi yazdim sadece

şimdilik hazırlık maçlarından bir şey çıkarmak çok kolay değil diye düşünüyorum. geçen yılki takımla oynadık bu maçları.gelişemezsek değişiriz mi diyorsun
Mustafa denizli zamaninda dybala yi istemistik 8 milyon bonservisi oldugu icin iptal olmustu ayni sekilde haaland
şimdilik hazırlık maçlarından bir şey çıkarmak çok kolay değil diye düşünüyorum. geçen yılki takımla oynadık bu maçları.
transferleri yetiştiremediğimiz için analiz yapmak zor.
gelen adamlardan sonra ortaya çıkacak tabloyu görmek icap eder. o vakte kadar yorumlar havada kalacak.
martin benitezne dybalası yav saçma sapan birini çakacaklardı 8 milyona bize martinez miydi neydi adı
Naciyi bünyenize almissiniz tebrik ederim. Aileniz büyüyor@Kolpa Oğuzhan Liboş gel kanka affettim