Sami Karakoç
İmparator
1.kadro bile zayıf Muro..muslera
dubois nelsson abdülkerim aanholt
cicaldau oliveira
yunus akbaba kerem
seferovic
okan
turap emin metehan kazimcan
taylan berkan hamza
morutan gomis kilinc
batuhan
omar luyindama kaan ömer
aytac atalay baran
sekidika ogulcan baris
ismail cipe
berk balaban
gökay güney
emre tasdemir
süleyman lus
sacha boey
abdussamed karnucu
eren aydin
efe akman
beknaz almazbekov
emirhan kayar
44 oyuncu
Isim ciksa ne olur ki? Zaten alamiyoruz.Sabah ola hayrola, yarın Gueye’yi de Grillitsch’i de unutturacak bir isim çıkar inşallah
yine gider biri oyuncuyla 3 milyona anlaşır.diğer yönetici 2 de olur de mi? der.sonra yine yılan hikayesiYarin baskin yayin isteriz kardesim. Toplantiyi sabah erkenden yapsinlar baskin yayin isteriz. Yanginimizi baska bir sey almaz
bir takimda bukadar oyuncu olamaz abi. kadroyu bir türlü azaltamadik ve ilk 11'e beklenen 2 orta saha hala gelmedi. 1 ay önce göreve baslamis yönetim 7/24 calisiyordur sanirim. baskanlik secimini 2 ay önce yapabilsek cogu sey daha iyi yönetilebilirdi. bir an önce bir seyler yapalim derken eldeki imkanlar belli...1.kadro bile zayıf Muro..
Emre akbaba, cikildau yerine kesin oyuncu lazım ve bu 2 oyuncu üst düzey olmalı diye düşünüyorum..
Sanki bir ara hasta olduğuna ilişkin bir şey okudum veya duydum diye anımsıyorum.Arkadaşlar konudan bağımsız bir şey soracağım. Geçen hafta İstanbul’daydım bebek parkının karşısında yürürken yanımdan Haldun Üstünel’e çok benzeyen birisi geçti. Koluna girmişler zorla yürütüyorlardı. Hasta gibi gözüküyordu. Göz göze geldik baktı bana dikkatlice.
Bir rahatsızlık falan mı geçirdi kendisi yoksa ben mi benzettim acaba
ALLAH BELAMIZI VERMİŞ BRO9m teklif varmış. Bize düşmez
Ekli dosyayı görüntüle 169473
Numarami yapiyorlar yoksa. Yakup da reddetti brightonun teklifini diye twit atmadimi bugün? Habercilerde isi nekadar yönlerebilicegini italyan muhabirlerden gördük.![]()
Brighton interested in free agent Florian Grillitsch
Brighton & Hove Albion are interested in signing Austrian midfielder Florian Grillitsch. The 26-year-old is a free agent after his contract with Hoffenheim ended this summer. Grillitsch had been with the Bundesliga club for five years, having joined them from Werder Bremen. He is a defensive...theathletic.com
Brighton & Hove Albion, Avusturyalı orta saha oyuncusu Florian Grillitsch'i kadrosuna katmak istiyor.
26 yaşındaki oyuncu, bu yaz Hoffenheim ile sözleşmesi sona erdikten sonra serbest kaldı.
sadece ilgilendiği haberleri var brightonun.o kel gökhan dun hatrick yaptık diyodu,bugun yakup çınara bağladı işi.bakalım
brighton işi olmaz bence ama bizde alamayızNumarami yapiyorlar yoksa. Yakup da reddetti brightonun teklifini diye twit atmadimi bugün? Habercilerde isi nekadar yönlerebilicegini italyan muhabirlerden gördük.
bunu görünce ekşi sözlük'e bakayım dedim ve orada da benzer bir entry gördüm bir kaç ay önce yazılmış olan.Arkadaşlar konudan bağımsız bir şey soracağım. Geçen hafta İstanbul’daydım bebek parkının karşısında yürürken yanımdan Haldun Üstünel’e çok benzeyen birisi geçti. Koluna girmişler zorla yürütüyorlardı. Hasta gibi gözüküyordu. Göz göze geldik baktı bana dikkatlice.
Bir rahatsızlık falan mı geçirdi kendisi yoksa ben mi benzettim acaba