GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 216

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
543,6K
Sayfa
216/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

6 gun önceki haber

9m teklif varmış. Bize düşmez
1658442536515.webp

Daha Grillitsch geldi muhabbetinin çıktığı ilk saatlerde Fiorentina'yla anlaşmış son anda babası pürüz çıkarmış, transfer yatmış yazısını okuduğum an ben bu işin muhtemelen benzer şekilde patlayacağını anlamıştım. İnsan bir umutlanıyor tabi o kadar kesin gibi konuşulunca ama aslında belliydi...

muslera
dubois nelsson abdülkerim aanholt
cicaldau oliveira
yunus akbaba kerem
seferovic

okan
turap emin metehan kazimcan
taylan berkan hamza
morutan gomis kilinc

batuhan
omar luyindama kaan ömer
aytac atalay baran
sekidika ogulcan baris

ismail cipe
berk balaban
gökay güney
emre tasdemir
süleyman lus
sacha boey
abdussamed karnucu
eren aydin
efe akman
beknaz almazbekov
emirhan kayar

44 oyuncu
1.kadro bile zayıf Muro..

Emre akbaba, cikildau yerine kesin oyuncu lazım ve bu 2 oyuncu üst düzey olmalı diye düşünüyorum..

Brighton & Hove Albion, Avusturyalı orta saha oyuncusu Florian Grillitsch'i kadrosuna katmak istiyor.

26 yaşındaki oyuncu, bu yaz Hoffenheim ile sözleşmesi sona erdikten sonra serbest kaldı.

sadece ilgilendiği haberleri var brightonun.o kel gökhan dun hatrick yaptık diyodu,bugun yakup çınara bağladı işi.bakalım

Arkadaşlar konudan bağımsız bir şey soracağım. Geçen hafta İstanbul’daydım bebek parkının karşısında yürürken yanımdan Haldun Üstünel’e çok benzeyen birisi geçti. Koluna girmişler zorla yürütüyorlardı. Hasta gibi gözüküyordu. Göz göze geldik baktı bana dikkatlice.
Bir rahatsızlık falan mı geçirdi kendisi yoksa ben mi benzettim acaba

1.kadro bile zayıf Muro..

Emre akbaba, cikildau yerine kesin oyuncu lazım ve bu 2 oyuncu üst düzey olmalı diye düşünüyorum..
bir takimda bukadar oyuncu olamaz abi. kadroyu bir türlü azaltamadik ve ilk 11'e beklenen 2 orta saha hala gelmedi. 1 ay önce göreve baslamis yönetim 7/24 calisiyordur sanirim. baskanlik secimini 2 ay önce yapabilsek cogu sey daha iyi yönetilebilirdi. bir an önce bir seyler yapalim derken eldeki imkanlar belli...

Arkadaşlar konudan bağımsız bir şey soracağım. Geçen hafta İstanbul’daydım bebek parkının karşısında yürürken yanımdan Haldun Üstünel’e çok benzeyen birisi geçti. Koluna girmişler zorla yürütüyorlardı. Hasta gibi gözüküyordu. Göz göze geldik baktı bana dikkatlice.
Sanki bir ara hasta olduğuna ilişkin bir şey okudum veya duydum diye anımsıyorum.

Brighton & Hove Albion, Avusturyalı orta saha oyuncusu Florian Grillitsch'i kadrosuna katmak istiyor.

26 yaşındaki oyuncu, bu yaz Hoffenheim ile sözleşmesi sona erdikten sonra serbest kaldı.

sadece ilgilendiği haberleri var brightonun.o kel gökhan dun hatrick yaptık diyodu,bugun yakup çınara bağladı işi.bakalım
Numarami yapiyorlar yoksa. Yakup da reddetti brightonun teklifini diye twit atmadimi bugün? Habercilerde isi nekadar yönlerebilicegini italyan muhabirlerden gördük.

Piyasada takımdan ayrılacak 6 numaraları ve durumlarını listelemeye çalışacağım.
Lucas Torreira: Takımdan ayrılacak. Valencia ile anlaşmaya varmış. Kulüpler arası anlaşma zor görünüyor. Oyuncunun tercihi İtalya veya İspanya. Tahmini bonservis bedeli 8-10 milyon €.
Son haber: Oyuncu dün izin alarak İtalya'ya gitmiş.
Idrissa Gueye: PSG, lgbt+ olayları nedeniyle takımdan ayrılması isteniyor. Ancak yerine oyuncu almadığı için hazırlık maçlarında 11. Oyuncunun tercihi kulüpte kalmak. PSG de düşüncesinde yumuşamış gözüküyor.
Florian Grillitsch: Brighton devreye girdi. Muhtemelen oraya gidecek ama babası her an bir sürprize imza atabilir.
William Carvalho: Oyuncunun maaş beklentisi Avrupa kulüpleri için büyük bir sorun. Galatasaray ile maaş konusunda anlaştığı söyleniyor ancak Betis'in bonservis beklentisi 7 milyon civarında. Aouar transferinde takas olarak kullanmak isteselerde Lyon'un maaş beklentisini karşılamaması nedeniyle oraya transferi zor.
Renato Tapia: Oyuncu ile Valladolid ilgileniyor ancak transfer ekonomik olarak çıkmazdaymış.
Tiemoue Bakayoko: Oyuncu Marsilya ile 4 yıllığına anlaştı ancak Tudor'un gelişi transferi çıkmaza sokmuş durumda. Oyuncunun Türkiye'yi tercih etmesi zor.
Adrien Tamaze: Verona'da çıkış yapan oyuncu için kulübünün beklentisi 10 milyon €. Tudor'un da eski öğrencisiyle ilgilendiği söyleniyor.
Nikola Moro: Oyuncu Rusya'da yoluna devam etmeyecek. Oyuncunun ikna edilmesi durumunda kiralık olarak kadromuza katılabilir. Dinamo Moskova'nın satmak için beklentisi 8-10 milyon €.
Jean Gbamin: Everton oyuncuyu değerlendirmeyecek. Kiralık olarak kadromuza katılabilir ancak oyuncunun aldığı maaş yüksek.

Uykum geldi, yarın belki devam ederim.

bunu görünce ekşi sözlük'e bakayım dedim ve orada da benzer bir entry gördüm bir kaç ay önce yazılmış olan.
daha öncesinde birisi de önemli bir sağlık sorunu olduğunu yazmış ama detay yok.
iyidir inşallah haldun bey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt