Serdar Alper
10 Numara!
an itibarı ile çok ama çok kötü bir kadromuz var.
Satacaksak birde. Bukadar aptalca transfer olamaz birdaha.madem bu momoyu aldıgımız fiayata satacaksak niye bonservsini aldık o zaman
İşte asıl olay zaten Grillitsch i EPL takımı gelmeden bitirmekti. Ama bizimkiler yine çok yavaştan yürüttüler süreci.EPL takımı ile başa çıkamayız hocam - mümkün değil. adamın aklını çelecek maliyet verilmezdi bana göre
Demek ki gördüğüm kişi o idi. Çok şaşırdım açıkçası. Bir zamanların transfer sihirbazıydı çok severdik kendisini.bunu görünce ekşi sözlük'e bakayım dedim ve orada da benzer bir entry gördüm bir kaç ay önce yazılmış olan.
daha öncesinde birisi de önemli bir sağlık sorunu olduğunu yazmış ama detay yok.
iyidir inşallah haldun bey.
evet iyi geceler.baskın yayında eksik kalsın.lemina gelse fazlasıyla yeter.yedege de florentino tamamdır
Alacaklar renktaş bu takımla olmayacağını onlar da biliyor. Ne yapıp edip alacaklarIsim ciksa ne olur ki? Zaten alamiyoruz.
doldur bosalt basliginda nacizane deginmistim - juve ve bize dair denklemi.İtalyan basınına göre *Arnautovic'i Juventus istiyormuş. Arnautovic'i 1-2 kişi dışında kimse söylemedi ama bizim basına inanırsak daha çok üzülürüz. Solbakken mevzusu da aynısıydı.
Takimda skor yapabilecek profilde oyuncu eksikligi var mi sence ne dusunuyorsun. Mevcut topcular arasindan kim skor yapar bu sezonGbamin nasil bi oyuncu almancilar anlatabilir mi
Yok kardeşim ben tamamen yönetimlere ve başkanlara olan güvenimi kaybettim. Rahmetli Mustafa Cengiz 1, Elmas 2, Dursun da 3. Diagne den tut, İrfan Can dan devam et, Gedson cart curt derken her dönem ayrı ayrı yönetimlerle ayrı ayrı rezalet yaşanır mı?Alacaklar renktaş bu takımla olmayacağını onlar da biliyor. Ne yapıp edip alacaklar
2017’de de böyle gecikti orta sahaya transferler. Östersunds’a falan elendik. Sonra Fernando Reges ve Badou Ndiaye 4-5 Ağustos’ta geldi. O sene şampiyon olduk.Yok kardeşim ben tamamen yönetimlere ve başkanlara olan güvenimi kaybettim. Rahmetli Mustafa Cengiz 1, Elmas 2, Dursun da 3. Diagne den tut, İrfan Can dan devam et, Gedson cart curt derken her dönem ayrı ayrı yönetimlerle ayrı ayrı rezalet yaşanır mı?
Günün sonunda Etebo, Pulgar gibi boş beleş birini alıp Taylanı 40 maç oynatırlar.
Bi 6 ile 10 halletseler.