GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 217

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
543,6K
Sayfa
217/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vınla Buradan :D
FYM20GMXkAYREep

EPL takımı ile başa çıkamayız hocam - mümkün değil. adamın aklını çelecek maliyet verilmezdi bana göre
İşte asıl olay zaten Grillitsch i EPL takımı gelmeden bitirmekti. Ama bizimkiler yine çok yavaştan yürüttüler süreci.

Ayrıca Grillitsch bizim takıma cuk diye oturacak bir oyuncuydu. Millet uyumsuz olurdu falan diyor da ben asla katılmıyorum. Hem level atlatır hem taraftarın sevdalısı olurdu.

Arambarri ile ilgili neden hiç haber çıkmıyor ya? Sadece bizle değil yani başka transfer haberi de? Sözleşme mi uzatacak yoksa son yılını da tamamlayıp ayrılmak mı istiyor? Son yılına girmesine rağmen hiç gündem olmaması tuhafıma gidiyor benim.

Antalya deplasmanına tam kadro çıkmazsak ilk maçtan sıkıntılı duruma düşeriz hava şartları zaten zorlu olacak bunun yanında orta saha Berkan, Cicaldau, Taylan kaldıramaz belki yeni çıkan bir takım olsa yeni transferler kurtarır ama Antalya tam hazır şekilde çalışıyorlar.

bunu görünce ekşi sözlük'e bakayım dedim ve orada da benzer bir entry gördüm bir kaç ay önce yazılmış olan.
daha öncesinde birisi de önemli bir sağlık sorunu olduğunu yazmış ama detay yok.
iyidir inşallah haldun bey.
Demek ki gördüğüm kişi o idi. Çok şaşırdım açıkçası. Bir zamanların transfer sihirbazıydı çok severdik kendisini.
Hatta bir kişi de arkasından boş tekerlekli sandalye sürüyordu muhtemelen onunla geziyor.
Umarım önemli bir şeyi yoktur. Allah şifasını versin.

Alacaklar renktaş bu takımla olmayacağını onlar da biliyor. Ne yapıp edip alacaklar
Yok kardeşim ben tamamen yönetimlere ve başkanlara olan güvenimi kaybettim. Rahmetli Mustafa Cengiz 1, Elmas 2, Dursun da 3. Diagne den tut, İrfan Can dan devam et, Gedson cart curt derken her dönem ayrı ayrı yönetimlerle ayrı ayrı rezalet yaşanır mı?

Günün sonunda Etebo, Pulgar gibi boş beleş birini alıp Taylanı 40 maç oynatırlar.

Yok kardeşim ben tamamen yönetimlere ve başkanlara olan güvenimi kaybettim. Rahmetli Mustafa Cengiz 1, Elmas 2, Dursun da 3. Diagne den tut, İrfan Can dan devam et, Gedson cart curt derken her dönem ayrı ayrı yönetimlerle ayrı ayrı rezalet yaşanır mı?

Günün sonunda Etebo, Pulgar gibi boş beleş birini alıp Taylanı 40 maç oynatırlar.
2017’de de böyle gecikti orta sahaya transferler. Östersunds’a falan elendik. Sonra Fernando Reges ve Badou Ndiaye 4-5 Ağustos’ta geldi. O sene şampiyon olduk.
İnşallah yine benzer bir şey yapabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt