Volkan Yener
Tecrübeli Üye
Cerrahpaşalı Harit bayağı yetenekli ama tabelaya etkisi zayıf ...
Gözümüz ortasaha görsün
![]()
Gheorghe Hagi in #UCL action 🔥 | How would you describe this legendary playmaker? 🇷🇴 Happy birthday, Gheorghe Hagi 🥳 #UCL | By UEFA Champions League | Facebook
How would you describe this legendary playmaker? 🇷🇴 Happy birthday, Gheorghe Hagi 🥳 #UCLfb.watch
Ben Griliçin babasından ümitliyim. Bu işi de bozar.

Ben Griliçin babasından ümitliyim. Bu işi de bozar.
Senede 3 gol 3 asistten bence fazlasını yapar geçen sene Fransa da direk 11 oyuncusu olmadan 32-33 maçta 5 gol 5 asist yapmıştı bizde 7 gol 8 asist düzenli oynarsa yapar diye düşünüyorum mesela belhanda bize gelmeden önce düzenli oynarken 2 gol 6 asist yapmıştı Fransa'da Harit yetenek bazında belhandanin çok önünde düzenli oynarsa iyi bonservis de getirebilirAşağı yukarı Belhanda kadar katkı verir Harit. Orta sahaya tempo katar, hızlı atağa çıkarır ama senede 3 gol 3 asist filan yapar. Taraftarın yarısı çok faydalı asistin asistini yapan adam filan diye över yarısı biz o bölgede hagiyi, sneijderi gördük bu nasıl 10 numara diye söver. Gönül ister ki oraya Matheus Pereira gibi adam koyalım senede 10 gol 10 asist yapsın ama bizimkilerin çapı yetmez öylesini getirmeye. Forvet arkasına Harit gibi adam alıyorsak şampiyonluk için forvetin geleni içeri sokması gerek. 2018 Gomis gibi.
Driblingi vs iyide beyin olmayınca bir işe yaramıyor. Bize brezilyalı beyni lazım sankiHarit teki patlama gucu ve dribbling Evander de yok.
Bize acil orta sahaya top kapabilen bir adam ve dikine gidebilen lazim.
4m euro Harit icin baya iyi.
Dediğimde haklı çıkacam, pedroyu pahalı diye kaçırıp ondan daha çok parayı daha yaşlı oyunculara harcamak zorunda kalacaklar, biz akıllanmayız.İtalyan basını, bir Galatasaray yöneticisi ile Bologna yönetiminin Marko Arnautovic'in transferini görüştüklerini yazmış. Bologna yönetimi 33 yaşındaki oyuncu için €4.3M hava parası istemiş. https://t.co/z7TrjSKGsH
Biz adam olmayız.
Tutup birde bu parayı verip üstüne 3m€ maaş bile verirs Özbek brotherlar
Kongrenin transferler umrunda oldugunu sanmiyorum. Adamlar pilavin çayin peşindetAylan berkan omer sahada olursa arenada once bu oyuncular isliklanir sonra erden dursun itin bir tarafina sokulur insan icine cikamazlar
27 de ada acilisi var 30 da kongre , kongreye kadar transferleri yetistiremezlerde salonda guzel terlerler.
adada havuz açılmışKongrenin transferler umrunda oldugunu sanmiyorum. Adamlar pilavin çayin peşinde
hava parası olmasada o iş olmaz arif hocam,biri ırkçı sırp digeri milliytçi boşnak ve tartısmaları var eskidenİtalyan basını, bir Galatasaray yöneticisi ile Bologna yönetiminin Marko Arnautovic'in transferini görüştüklerini yazmış. Bologna yönetimi 33 yaşındaki oyuncu için €4.3M hava parası istemiş. https://t.co/z7TrjSKGsH
Biz adam olmayız.
Tutup birde bu parayı verip üstüne 3m€ maaş bile verirs Özbek brotherlar