GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 224

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
543,5K
Sayfa
224/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Griliçin babasından ümitliyim. Bu işi de bozar.
1658474937903.webp

Aşağı yukarı Belhanda kadar katkı verir Harit. Orta sahaya tempo katar, hızlı atağa çıkarır ama senede 3 gol 3 asist filan yapar. Taraftarın yarısı çok faydalı asistin asistini yapan adam filan diye över yarısı biz o bölgede hagiyi, sneijderi gördük bu nasıl 10 numara diye söver. Gönül ister ki oraya Matheus Pereira gibi adam koyalım senede 10 gol 10 asist yapsın ama bizimkilerin çapı yetmez öylesini getirmeye. Forvet arkasına Harit gibi adam alıyorsak şampiyonluk için forvetin geleni içeri sokması gerek. 2018 Gomis gibi.
Senede 3 gol 3 asistten bence fazlasını yapar geçen sene Fransa da direk 11 oyuncusu olmadan 32-33 maçta 5 gol 5 asist yapmıştı bizde 7 gol 8 asist düzenli oynarsa yapar diye düşünüyorum mesela belhanda bize gelmeden önce düzenli oynarken 2 gol 6 asist yapmıştı Fransa'da Harit yetenek bazında belhandanin çok önünde düzenli oynarsa iyi bonservis de getirebilir

Harit'i alırsak maçlarda 30 dk sonra 10 kişi oynarız.Klasik arap kopukluğu var en iyisini bile takımda görmek istemiyorum.

Bunların en iyisi Salah , hakim ziyech onlar da komplike takımlarda yıldızlar.

Senin sağ solun şüpheli arkan boşalmış 6 numaran yok gidip arap harit'i alırsan 13. olayım diye mücadele etmeye adım atarsın.

Onca yaşanmışlığın üstüne hala bu hataları yapacak olmak anlaşılır gibi değil.

İtalyan basını, bir Galatasaray yöneticisi ile Bologna yönetiminin Marko Arnautovic'in transferini görüştüklerini yazmış. Bologna yönetimi 33 yaşındaki oyuncu için €4.3M hava parası istemiş. https://t.co/z7TrjSKGsH

Biz adam olmayız.
Tutup birde bu parayı verip üstüne 3m€ maaş bile verirs Özbek brotherlar
Dediğimde haklı çıkacam, pedroyu pahalı diye kaçırıp ondan daha çok parayı daha yaşlı oyunculara harcamak zorunda kalacaklar, biz akıllanmayız.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu griliş olayında para tek sorun olmayabilir. premier ligden teklif var diyorlar. Bizde futbolcu olsak gelse premier ligi seçebilirdik. Burdaki sorun bizim yönetimin süreci uzatması. Adam istemiyorsa hemen başka oyuncuya geç

İtalyan basını, bir Galatasaray yöneticisi ile Bologna yönetiminin Marko Arnautovic'in transferini görüştüklerini yazmış. Bologna yönetimi 33 yaşındaki oyuncu için €4.3M hava parası istemiş. https://t.co/z7TrjSKGsH

Biz adam olmayız.
Tutup birde bu parayı verip üstüne 3m€ maaş bile verirs Özbek brotherlar
hava parası olmasada o iş olmaz arif hocam,biri ırkçı sırp digeri milliytçi boşnak ve tartısmaları var eskiden
aynı takımda olurmu hiç
müge anlıya döner florya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt