GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 227

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
543,4K
Sayfa
227/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu griliş olayında para tek sorun olmayabilir. premier ligden teklif var diyorlar. Bizde futbolcu olsak gelse premier ligi seçebilirdik. Burdaki sorun bizim yönetimin süreci uzatması. Adam istemiyorsa hemen başka oyuncuya geç
Adamlarda kurnaz iş bitmeden sizi istemiyoruz demiyor yedekte tutuyor.Olurda orası yatar bize geri dönerlerse bizde o arada başka oyuncu almış olursak diye.Bir kaç gün daha beklenebilir olmadı dediğin gibi alternatiflere yönelmek lazım çalışması yapılıyordur diye umuyorum.

Evet incelememi yaptım sonunda.

Şöyle ki önceki incelelerimde yetenekli fakat sonunu getiremeyen tercihleri kötü bir arkadaş olarak nitelendirmiştim kendisini. Fakat o izlediğim videoda genel olarak Schalke formalıydı. Şimdi sadece Marsilyadaki görüntülerini izledim.

Yorumuma gelirsek; Marsilyada çok daha olgun oynamış. Doğru pas tercihleri ile sonuca daha net gitmiş.

Oluru verdim ben.
Evet Sampaoli Hoca biraz kızmış kendisine belliki. Topu alıp kafanın dikine gitme, kendini de çalımlama demiş. Marsilya'da biraz daha olgunlaşmış kesinlikle. Ama saha dışı yaşantısına da dikkat!

Şu an "elimizde orta saha kalmadı kimi alacağız" diye düşünmüyorlarsa hiçbir şey bilmiyorum.
bulunur alternatif ama transfer işlerinde tam olarak ne istiyoruz nası hareket ediyoruz o beni şüphelendiriyor. sanki birden fazla farklı tipteki oyuncuyla konusup hepsine ölü fiyattan teklif verip bekliyormusuz gibi.
bu işin sonunda isteklerimizin sonunda olup çok para vermekte var

3 peşin 5 milyon opsiyonlu kiralayalım daha iyisini bulamayız artık

Bu adama burada anlamsız bir linç var.Onu anlamakda zorlanıyorum..
Maliyeti az veya çok ne kadar eder bilmiyorum ama Gelirse çok net üst düzey katkı verir.İri fiziğine göre hareketli adamdır.

Burada önemli olan uyumlu orta saha üçlüsünü bulmak..

Mesela benim görüşüm carvalho,sergio,harit üçlüsü net uyumsuz olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2017 yazına benzetiyorlar ama o yaz daha planlı hareket ediliyor gibiydi

hocanın ne istediği belliydi ve alternatifler benzerdi

şimdi carvalho grilitsch gueye ne alakası olan adamlar

kimi tuttururlarsa

İşte asıl olay zaten Grillitsch i EPL takımı gelmeden bitirmekti. Ama bizimkiler yine çok yavaştan yürüttüler süreci.

Ayrıca Grillitsch bizim takıma cuk diye oturacak bir oyuncuydu. Millet uyumsuz olurdu falan diyor da ben asla katılmıyorum. Hem level atlatır hem taraftarın sevdalısı olurdu.
Ona kesinlikle katılıyorum - haberlerini servis etmeden bitireceksin işi %10000. ben mesela GS kadar var mı youtube kanalı / twitter muhabiri falan bu kadar konuşma meraklısı , abone cart curt dilencisi ? sanmıyorum. Hiç biri GSyi düşünmüyor-para kazanma peşindeler. Üstüne Gazetecilik diyorlar buna.

çünkü mesela brighton transfer ekibinde diyelim bu adamın adı var ama henüz tam konuşmamışlar,listede duruyor. Adamın adı çıkınca BİTMEMİŞ halde - hemen 2 telefon. Babasıda ya da menajeri duyunca 2 dkda tercih değişimi oluyor.

Ya da ilgilerini bildikleri kulübe diyorlar ki "bak şu şartlara gideceğiz - teklifin varsa ya şimdi yap yoksa kaçarırsın" - karşı kulüpte aksiyon almıştır. Hadi bunuda yönetimin yapacağı bir şey olmayan kısım olarak yazayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt